Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΚΙΝΟ "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο!"

Στο λεπτό της ισοφάρισης στάθηκε ο Ντανιέλ Ακίνο, στη συνέντευξη τύπου ενώ απάντησε σε ερώτηση ότι η ομάδα του δεν επιλέγει αποτελέσματα. Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου στον Εύοσμο:

Ντανιέλ Ακίνο – Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος
 «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε  γκολ στο τελευταίο λεπτό και χάσαμε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς. Αυτά συμβαίνουν. Κρίμα γιατί με την εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο σε ένα γήπεδο δύσκολο με πολύ δυνατό αέρα σταθήκαμε εξαιρετικά και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε παραπάνω από ένα γκολ.

Σε ερώτηση για το αν επιλέγει η ομάδα αποτελέσματα μετά το καλό ξεκίνημα:
«Όχι δεν έχουμε δυνατότητα να επιλέγουμε αποτελέσματα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παίζουμε για την νίκη. Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην κοστίζουνε και τόσο ακριβά οι τρεις συνεχόμενες ήττες που είχαμε».

Περικλής Αμανατίδης – Προπονητής Αγροτικού Αστέρα
«Η ομάδα της Ζακύνθου ήταν άτυχη στο τέλος επειδή δέχτηκε γκολ στο 92’ αλλά το ίδιο και περισσότερο άτυχοι ήμασταν εμείς που δεχτήκαμε γκολ έτσι όπως το φάγαμε στο τέταρτο λεπτό του αγώνα. Σήμερα στο παιχνίδι πρωταγωνιστής ήταν ο Αέρας. Δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Θα ήθελα να πω, ότι στα τελευταία λεπτά, ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν λίγος από τον τέταρτο διαιτητή γιατί πιστεύω ότι ο πρόσθετος χρόνος ήταν παραπάνω από τρία λεπτά. Αν είχαμε και άλλο χρόνο με τον αέρα που υπήρχε, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Κώστας Κυριακίδης – Παίκτης ΑΠΣ Ζάκυνθος
«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Φτάσαμε κοντά στην νίκη, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα:
«Είναι σημαντικό για μένα που έκανα το ντεμπούτο μου και μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία από τον προπονητή μου. Δεν στέκομαι στην προσωπική μου απόδοση αλλά στην συνολική και είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε. Μας αφήνει πικρία το γκολ στο 90’. Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου