Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Football League: Ισοπαλία... αγνοείται! - Τα σημερινά αποτελέσματα σε Βορρά & Νότο

Έξι νίκες των γηπεδούχων και μόλις δύο των φιλοξενούμενων περιελάμβανε το κυρίως... πιάτο της 17ης αγωνιστικής της Football League - Μεγάλο «διπλό» για την Παναχαϊκή μέσα στην Ερμιονίδα με 2-0 παρά τις απουσίες.

Στον Νότιο όμιλο, η Παναχαϊκή ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Πελοποννήσου, επικρατώντας 2-0 της ΑΕ Ερμιονίδας στο Κρανίδι και παρέμεινε σε ανοικτή... επικοινωνία με την κορυφή, ενώ με νίκη συνέχισε ο Παναιγιάλειος, 1-0 τον ΑΟΤ Αλίμου. Η Επισκοπή πήρε σημαντική... ανάσα, νικώντας εκτός έδρας 3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών. Στις 18:00, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αχαρναϊκό, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (16/2) με το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με την Καλλιθέα.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου της Football League


Στον Βόρειο όμιλο, η Λαμία επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας 2-0 του Εθνικού Σερρών. Σε απόσταση... βολής με τις πρώτες θέσεις έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου, μια και νίκησε 3-1 τον Αγροτικό Αστέρα. Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας, διαλύοντας εντός έδρας 4-0 τον Φωκικό, ενώ ο Τύρναβος πήρε το «τρίποντο» 1-0 επί του Απόλλωνα 1926.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Βορείου ομίλου της Football League

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου