Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Δύσκολη πλέον η άνοδος! Ήττα (και) από Κεραυνό με 4-1

Εξαιρετικά δύσκολη γίνεται πλέον η υπόθεση άνοδος για τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο μετά και τη σημερινή ήττα στην Πάτρα από τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου με 4-1. Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Σάββα & Θανάση Αντωνόπουλου.
Παρότι ήταν ανώτερος για μια ώρα αγώνα και βρέθηκε μπροστά στο σκορ, εντούτοις ο Αστέρας δεν τα κατάφερε στο γήπεδο του Ρίου απέναντι στον πρωταθλητή Αχαΐας Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1.

Οι «βυσσινί» βρέθηκαν να προηγούνται στο 49’ και μέχρι το 60’ είχαν «σβήσει» από το γήπεδο την ομάδα του Αγ. Βασιλείου. Σ’ εκείνο το σημείο όμως ο Σάββας Αντωνόπουλος αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο» κι άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, με τον Αστέρα να πληρώνει ακριβά το αριθμητικό του μειονέκτημα. Ενώ και ένα διαιτητικό λάθος στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, επέφερε την ολική… κατάρρευση της ομάδας του Ζώη Ανδριόλα, η οποία σε τρεις αγώνες έχει δεχτεί 8 τέρματα!!!


Η εικόνα του αγώνα

Καθ’ όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο μία ομάδα. Κι αυτή ήταν ο Αστέρας, ο οποίος σ’ όλο το πρώτο 45λεπτο είχε την καθολική αλλά ανούσια υπεροχή, καθώς έφτανε δύσκολα μπροστά από την αντίπαλη εστία και πίεζε με κάποια σουτ ή στημένα.

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» μπήκαν εξίσου δυνατά κι αποφασιστικά και στο 49’ ο Θανάσης Αντωνόπουλος μετά από ωραία ατομική ενέργεια «σέρβιρε» στον Σάββα Αντωνόπουλο, ο οποίος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χάχαλη (0-1). Ο σκόρερ του Αστέρα αποδείχθηκε τελικά και μοιραίος παίκτης, καθώς στη φάση του πανηγυρισμού του γκολ δέχτηκε κίτρινη κάρτα (έβγαλε τη φανέλα) του και στο 60’ αντίκρυσε και την δεύτερη για «θέατρο»! Πάραυτα ο Αστέρας συνέχισε να ελέγχει το ματς και στο 62’ ο Μαρκόπουλος βρέθηκε πολύ κοντά στο 0-2, αλλά νικήθηκε από τον Χάχαλη. Σταδιακά όμως οι γηπεδούχοι ανέβαζαν ρυθμούς, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Και στο 72’ ευτύχησαν να ισοφαρίσουν, όταν από φάουλ του Μπινιέρη ο Μπερτσιάς πρόλαβε την έξοδο του Αλεξανδρόπουλου και με κεφαλιά τον… κρέμασε (1-1). Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει κόρνερ. Ο διαιτητής σφύριξε για την εκτέλεσή του, ο Μπινιέρης άργησε και ο ρέφερι της συνάντησης σφύριξε εκ νέου, με τους παίκτες του Αστέρα να σταματούν υπακούοντας στο σφύριγμα του Κορδολαίμη. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους γηπεδούχους, καθώς μετά το κόρνερ του Μπινιέρη ο Παπαζαφείρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αλεξανδρόπουλου, με τον ρέφερι να δείχνει σέντρα (2-1)!!!

Έκτοτε η ομάδα του Ζ. Ανδριόλα κατέρρευσε και 86’ ο Παπαζαφείρης έδωσε προβάδισμα στον Κεραυνό με 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μικελάτος έγραψε το τελικό 4-1!

Να σημειώσουμε ότι στο 87’ είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι ο Θανάσης Αντωνόπουλος κι έτσι ο Αστέρας ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Μήταρης-Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χάχαλης, Παναγόπουλος, Καραχανίδης (46’ Τζίφας), Καραχάλιος, Μιλάτος, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος (65’ Ζαφειρόπουλος), Παρίσης (14’ λτ Μπενέτος), Μπινιέρης, Μικελάτος, Παπαζαφείρης.



ΑΣΤΕΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Αθ., Μαρκόπουλος, Κουτελιέρης, Τσουκαλάς Δ., Μπρης (78’ Παρασκευόπουλος), Δούλος, Αντωνόπουλος Σ., Μπράβος, Τσουκαλάς Π.

pamebala.gr


Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής
ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ  0-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ  4-1

Βαθμολογία σε 3 αγώνες
1. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ   6  (8-4)
2.ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ  5  (3-2)
3.ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ   3  (4-3)
4.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ   1  (2-8)

Επόμενη (4η) αγωνιστική (Τετάρτη 20/05)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου