Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ – PLAY OUT: Μοιρασιά στο Αιγίνιο – Σπουδαία νίκη ο Τύρναβος

Ο Τύρναβος είναι η ομάδα που σταμάτησε τη ξέφρενη πορεία του Αγροτικού Αστέρα, επικρατώντας με 2-1 στο Αλκαζάρ. Στο άλλο παιχνίδι, Αιγινιακός και Καρδίτσα μοιράστηκαν τους βαθμούς. Θυμίζουμε ότι ο ΑΠΣ Ζάκυνθος πήρε το ματς στα χαρτιά (3-0αα) με τον Πιερικό που δεν κατέβηκε στη Ζάκυνθο.
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  2-1
Ζωντανός έμεινε ο Τύρναβος μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Αγροτικού Αστέρα στην προσπάθειά του για την παραμονή.
Στους δύο βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής μείωσε την απόστασή του ο Τύρναβος που πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί του Αγροτικού Αστέρα εντός έδρας, διατηρώντας έτσι τις ελπίδες του για το στόχο του.
Μόλις στο 7’ ο Αλεξίου έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ για να γίνει το 2-0 από τον Ποκόνγκ στο 34’. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 58’ με γκολ του Μίλιτς.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Παληγεώργος (56’ Ντατίδης), Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Στεργιανός, Χαλούλος, Μιλουτίνοβιτς (62’ Δημητρίου), Ότα, Κυριάκος, Ποκόνγκ, Αλεξίου.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Καράμπας, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης, Καρακατσάνης, Βελλίνης (47’ Μίλιτς), Στεφανιδης, Καθάριος.


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  1-1
Σπουδαίο βαθμό απέσπασε η Αναγέννηση Καρδίτσας στην έδρα του Αιγινιακού με 1-1 παρά του ότι έπαιξε για μεγάλο διάστημα με εννέα παίκτες.
Στη δεύτερη θέση του… μίνι πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά το ισόπαλο 1-1 που απέσπασε από τον Αιγινιακό εκτός έδρας. Έτσι διατήρησε το προβάδισμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Στο 36’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Γουέλκαμ και τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα της Καρδίτσας έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νίκιτς. Κάτι που δεν την εμπόδισε από το να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Βουτσιά στο 49’.
Στο 64’ οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκε και ο Δημόπουλος, χωρίς όμως αυτό να τους στοιχίσει.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Αραμπατζής, Μπερτέν (80’ Κυνηγόπουλος), Ροντρίγκο, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Φαμπίνιο (70’ Ρίκκα), Αχαλινόπουλος Κ., Πέντα, Γουέλκαμ, Καζάκης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζανής (36’ Παπαργυρίου), Δημόπουλος, Οικονόμου, Νίκιτς, Γκουγκούδης, Βουτσιάς (90’ Σκόνδρας), Τζέκος, Μπιτέλης, Μίχος (60’ Κουλίδης)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου