Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η ΑΕΚ σήμερα στη Ζάκυνθο!

Η «υπό ίδρυση «Λέσχη Φίλων της ΑΕΚ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος. διοργανώνει σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 18:00, φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. 

Θα συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι ονόματα όπως: Σεραφείδης, Μανωλάς, Νεστορίδης, Καραφέσκος Αρδίζογλου, Παπαϊωάννου, Μπατίστα, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Μαύρος, Καραγκιοζόπουλος, Στυλιανόπουλος, Κούτουλαςκαι αρκετοί άλλοι θα απαρτίζουν την ομάδα της ΑΕΚ!
Η αποστολή της ΑΕΚ θα βρίσκεται στο νησί το απόγευμα της Παρασκευής, θα αγωνιστεί την επόμενη ημέρα Σάββατο,
Tο ίδιο βράδυ θα γίνει μια ωραία τελετή με βραβεύσεις, φαγητό και προσκεκλημένους στο ξενοδοχείο «zante maris του Χρήστου Ξένου στο Τσιλιβή και την επόμενη θα αναχωρήσει από το νησί.
Για το λόγο αυτό η συγκεκριμένη λέσχη εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα:

"Η υπό ίδρυση «Λέσχη φίλων της ΑΕΚ Ζακύνθου» εχει την τιμή να φιλοξενεί στην Ζάκυνθο την ποδοσφαιρική ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕΚ. Στα πλαίσια του φιλικού αγώνα που θα διεξαχθεί μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος και των Παλαιμάχων της ΑΕΚ. Το Σάββατο 23 Μαίου 2015 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου. Καλούμε όλους τους φίλους (μικρούς και μεγάλους) του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν τις παλιές δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου μου μας τιμούν για πρώτη φορά στο νησί μας. ΕΙΔΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου