Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ: Με την... πινελιά του Λεωνίδα Μαλιούφα! (Photos)

Το απογευμα της Πεμπτης ανημερα Κων/νου και Ελενης ειχαμε την ευκαιρια να παρεβρεθουμε στην ποδοφαιρικη γιορτη που εχει καθιερωθει πλεον τετοια μερα στο γηπεδο του Δροσερου με την ευκαιρια της Πανηγυρις του χωριου.
Οπως περυσι ετσι και φετος η Διοικηση του Μ.Αλ Δροσερου με την εποπτεια και προσωπικη επιβλεψη του ορθοπαιδικου Χειρουργου και αντιπροεδρου της ΕΠΣ Ζακυνθου Λεωνιδα Μαλιουφα με καταγωγη απο το Δροσερο, οργανωσε φιλικο ποδοσφαιρικο αγωνα με την πρωταθλητρια ομαδα του ΠΑΟΚ Κ15 στα πλαισια του οποιου εγιναν κια βραβευσεις .
Την πολυ ομορφη εκδηλωση εντυσε με την μοναδικη περιγραφικοτητα του ο δημοσιογραφος απο την Ζακυνθο Γιωργος Αναγνωστοπουλος που ταξιδεψε αποκλειστικα για αυτην την εκδηλωση.
Ευχαριστη εκπληξη η παρουσια του τραγουδιστη των Zante Dilemma Κωστα Εφετογλου που εχουν γραψει τον υμον του Μ.ΑΛ. Δροσερου τον οποιο τραγουδησε και παραλληλα ακουσαμε το τραγουδι που εχουν γραψει για τους αδικοχαμενους φιλαθλους του ΠΑΟΚ στα Τεμπη το οποιο θα παρουσιασουν και την επομενη Τεταρτη και επισημα στο γηπεδο της Τουμπας.
Στην συνεχεια δοθηκαν τιμητικες πλακετες.Εκ μερους της πρωταθλητριας ομαδας του ΠΑΟΚ Κ15 ο αρχηγος Νικος Χατζης παρελαβε την πλακετα από τον προεδρο της ΕΠΣ Στεριο Αντωνιου. Στην συνεχεια ο νταμπλουχος παικτης του βολει της ομαδος του ΠΑΟΚ Γιαννης Παντακιδης βραβευτηκε από τον προεδρο της ομαδος του Δροσερου Θοδωρο Γκιση.
Ο Λεωνιδας Μαλιουφας βραβευσε τον ανηψιο του Χρηστο Μπασδο προπονητη –παικτη του Δροσερου. Η αθλητικογραφος Χαρα Ματεντζογλου παρεδωσε το βραβειο στον γενικο γραμματεα της ομαδος Κωστα Ανδρεου για την συνεχη του παρουσια επι σειρα 35 ετων στα Διοικητικα δρωμενα της ομαδος..
Ο περιφερειακος συμβουλος Λακης Βασιλειαδης βραβευσε τον Γιωργο Μαλλιουφα για την 15ετη του προσφορα στο ποδοσφαιρο.
Και τελος ο Γιαννης Παντακιδης απενειμε τιμητικη πλακετα στους παλαιμαχους του Μ.Αλ. Δροσερου της χρονιας του 1980 αναμεσα στους οποιους βρισκοταν και ο πατερας του Αντρεας.
Για την ιστορια ο φιλικος αγωνας αναμεσα στις 2 ομαδες εληξε με σκορ 5-0 υπερ της Κ15 του ΠΑΟΚ.
Ευγενικη προσφορα η διατησια των Σπυρο Ατζαμιδακη.Ταγκαλιδη Γιωργο και Στελιο Κουκουλη.
Στην συνεχεια ακολουθησε γλεντι σε κοσμικο κεντρο στο Δροσερο.





















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου