Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αστέρας/ Πανόπουλο: Ανδριόλας: “Προχωράμε… έχουμε ελπίδες…!”

Μπορεί να έπαιξε τους Ζακυνθινούς του ΑΟ Λεβάντε σαν τον «σκύλο με τη γάτα», εντούτοις όμως ο Αστέρας είδε την ατυχία αλλά και κάποιες κακίες διαιτητικές αποφάσεις να του στερούν την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Οι «βυσσινί», δείχνοντας ότι είχαν πάρει το… μάθημά τους από την βαριά ήττα στην Κεφαλονιά, έπαιξαν με πάθος και θέληση με σκοπό το διπλό. Ωστόσο οι προσπάθειές τους κατέληγαν στα δοκάρια, ενώ στο 56’ τους ακυρώθηκε και γκολ, το οποίο στον Αστέρα υποστηρίζουν ότι ήταν πεντακάθαρο, με συνέπεια να αργήσει να έρθει η ισοφάριση (ήρθε τελικά στο 82’ με το Μπρή). Κι η ατυχία είχε γυρίσει για τα καλά την πλάτη στους Αμαλιαδίτες, καθώς όχι μόνο έβλεπαν τη μπάλα σε δικές τους προσπάθειες να μη καταλήγουν στα δίχτυα, αλλά σε μια στιγμή… απελπισίας για τους Ζακυνθινούς βρέθηκαν και πίσω στο σκορ.
Και κάπως έτσι η πρώτη νίκη που οραματίζονταν στις τάξεις του Αστέρα δεν ήρθε. Όμως απομένουν ακόμα τρία ματς κι αν οι «βυσσινί» κάνουν το απόλυτο θα είναι αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουν την άνοδο.
Για να συμβεί όμως αυτό την Κυριακή δεν υπάρχει κόντρα στον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου (εκτός έδρας) άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Με διπλό στην Πάτρα οι «βυσσινί» μπαίνουν εκ νέου στο «κόλπο» της διεκδίκησης της ανόδου.
Εξάλλου αυτό επισημαίνει και με δηλώσεις του ο Ζώης Ανδριόλας: «Είχαμε καλή απόδοση αλλά ήμασταν άτυχοι. Δεν χάθηκε τίποτε… Προχωράμε γιατί έχουμε ακόμα ελπίδες. Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη το διπλό μέσα στον Αγ. Βασίλειο», μας τόνισε χαρακτηριστικά.

Χωρίς Πανίνο
Ο Ζώης Ανδριόλας έδωσε χθες ρεπό στους παίκτες του και η προετοιμασία για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Α. Βασίλειο θα ξεκινήσει από σήμερα. Για τον αγώνα δεν υπολογίζεται ο Πανίνο Λυμπέρης, ο οποίος απεβλήθη στο ματς με τον Λεβάντε.

Ευχαριστήριο του ΑΟ Λεβάντε στον Αστέρα Αμαλιάδας
Εν τω μεταξύ η διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε εξέδωσε ανακοίνωση” ευχαριστήριο στην οποία ευχαριστεί την διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας για την φιλοξενία. Αναλυτικά:
“Το Δ.Σ. και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ ευχαριστεί τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, τον Προπονητή, τους αθλητές και τους φιλάθλους του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου για τη φιλοξενία και δεσμεύεται ότι θα ανταποδώσει στον επαναληπτικό αγώνα. Ήταν η πρώτη αποστολή εκτός Ζακύνθου στην ιστορία της ομάδας μας, με την απειρία μας να είναι εμφανής και όλοι τους βοήθησαν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα, απολύτως, πρόβλημα. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή συνέχεια”.

Πηγή: Εφημερίδα «Πρωινή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου