Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ-PLAY OFF: Μεγάλη νίκη για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου

Την πρώτη του νίκη στα play-off ανόδου στην Γ’ Εθνική πέτυχε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-1 της ΑΕ Κεφαλληνίας.

Η ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη ήταν πολύ ανώτερη στο α’ μέρος, δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Σωτήρη Τσιαουντέλιο και σε μια από αυτές στο 18’ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Ηλία Παπαζαφείρη.
Από την άλλη οι πρωταθλητές Κεφαλλονιάς/Ιθάκης δεν είχαν να επιδείξουν τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτό το διάστημα και το 1-0 αποτέλεσε φυσιολογικά το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά, με αποτέλεσμα στο 56’ ο Εμιλιάνο να ισοφαρίσει με καταπληκτικό σουτ στην γωνία του Θανάση Χάχαλη.
Και εκεί που το παιχνίδι έδειχνε να στραβώνει για την ομάδα του Αγίου Βασιλείου, ήρθε ο έμπειρος Χρήστος Μηλάτος με τρομερή κεφαλιά στο 76’ να βάλει και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-1.
Το τελικό 3-1 και την μεγάλη νίκη για τους πρωταθλητές Αχαϊας, «σφράγισε» στο 89’ ο Νεκτάριος Μπερτσιάς, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φίλους της ομάδας του Αγίου Βασιλείου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ : (Θ. Πατρώνης) Χάχαλης, Ζαφειρόπουλος (90’ Μπίρης), Μπινιέρης, Παναγόπουλος, Μηλάτος, Καραχάλιος, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος (66’ Τζίφας), Νάτσης (λ.τ. 44’ Παρίσης), Μικελάτος, Παπαζαφείρης

ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ : (Γ. Τόγιας) Τσιαουντέλιο, Λαμπρόπουλος, Σπανός, Στεφανάτος, Κουμαριώτης, Χασάι (27’ Κορσιάνος), Κρούτη, Ζαπαύτης (88’ Δρόσος), Μπαζάρογλου, Φωκάς, Εμιλιάνο


Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ  1-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  3-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ       4 (3-2)
2.ΚΕΡΑΥΝΟΣ          3 (3-3)
3.ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 3 (3-3)
4.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ.      1 (1-4) 

patragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου