Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΓΟΥΝΑΡΗΣ: "Είμαι 100% πεπεισμένος πως δεν θα γίνει η Β’ Εθνική του χρόνου χωρίς τον Άρη"

Πεπεισμένος πως ο Άρης θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Football League εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».


Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δικαστικές περιπέτειες της ομάδας του: «Είναι αστεία η περίπτωση. Έκαναν μια έφεση Αιγινιακός, Τύρναβος και Αναγέννηση Καρδίτσας για να κερδίσουν χρόνο μήπως σκάσει κάποια καινούργια προσφυγή στην Ζάκυνθο μέσα στον Ιούλιο ελπίζοντας πως δεν θα έχουμε να πληρώσουμε. Ήδη από όσο ξέρω αποσύρθηκαν οι δύο ομάδες και έμεινε μόνο ο Τύρναβος. Είναι μια αστεία περίπτωση. Ούτε και οι ίδιοι ξέρουν τι ζητούν. Πρέπει να τελειώσουμε με την επικύρωση των βαθμολογιών και εν συνεχεία να γίνουν τα μπαράζ για να πάμε στην 20άδα, που θα πάμε σύμφωνα με πληροφορίες μου. Πεντακάθαρα ο Άρης θα είναι στην Β’ Εθνική του χρόνου».

Για το πότε θα επικυρωθούν οι βαθμολογίες: «Ο Τύρναβος θα ζητήσει αναβολή. Εμείς δεν το δεχόμαστε αυτό και νομίζω και η Λίγκα δεν θα το δεχθεί, αφού δεν υπάρχει λόγος. Αυτοί λένε ότι δεν πληρώσαμε, εμείς αποδείξαμε ότι πληρώσαμε. Από όσο ξέρω την Δευτέρα θα επικυρωθούν τα πλέι οφ και την Τετάρτη πιστεύω και τα πλέι άουτ. Μετά στις 20 του μηνός είναι το συμβούλιο της ΕΠΟ και εκεί θα επικυρωθεί ο αριθμός των 20 ομάδων, έτσι ώστε πριν τα τέλη Ιουνίου να γίνουν και τα μπαράζ».

Για την πιθανότητα παραμονής των ομάδων που κατέλαβαν την τέταρτη θέση στα πλέι άουτ: «Εμείς θα θέλαμε να μείνουν οι τέταρτες ομάδες όμως ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Οι πληροφορίες μου λένε ότι θα γίνουν μπαράζ δευτεραθλητών από τα οποία θα ανεβούν 2, 3 ή 4 ομάδες. Είμαι 100% πεπεισμένος πως δεν θα γίνει η Β’ Εθνική του χρόνου χωρίς τον Άρη».


metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου