Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

TΙΜΟΣ ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ: "Τόπο στα νιάτα"

Με ανακοίνωσή του προς τα τοπικά ΜΜΕ, ο πρώην (πλέον) Πρόεδρος του Αχιλλέα Ζακύνθου κάνει γνωστή την αποχώρησή του από τη Διοίκηση, αλλά όχι και από την ομάδα! Αναλυτικά:


"Με τά από 10 χρόνια ενασχόλησης μου με το ποδόσφαιρο στην τοπική μας κοινωνία και συγκεκριμένα με τις Ακαδημίες του Αχιλλέα Ζακύνθου και 5 χρόνια στην διοίκηση του Αχιλλέα Ζακύνθου  αποχωρώ από τα διοικητικά του Αχιλλέα Ζακύνθου, δίνοντας χώρο σε νέα άτομα στην διοίκηση.
Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές ,όπως θα μπορούσε να έχει ένα υγιές σωματείο όπως ο Αχιλλέας.

Θέλω να ευχαριστήσω:
Α)Τους συνεργάτες μου μέλη του ΔΣ όλα αυτά τα χρόνια.
Β)Τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Στραβόλεμο και τον ορθοπεδικό Λεωνίδα Μαλιούφα για τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα.
Γ)Τους τρείς προπονητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε: Άκη Μαρίνο, Νίκο Θεοδωρίτση  και Αποστόλη Τζαμαλή.
Δ)Την ΕΠΣ Ζακύνθου για την επικοδομητική συνεργασία της όλα αυτά τα χρόνια καθώς και για την εμπιστοσύνη  που μου έδειξε από τη θέση της επιτροπής των μεικτών της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Ε)Τον Ντίνο Σεμιτέκολο για την άψογη συμπεριφορά του ως υπευθύνου των μεικτών της ΕΠΣ Ζακύνθου και όχι μόνο.
ΣΤ)Τους γιατρούς , διαιτητές και παράγοντες για την συνεργασία τους.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι:
1.Είναι αδιανόητο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να  υπάρχει εμπορευματοποίηση του αθλήματος στον ήχο του χρήματος και ως εκ τούτου  στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ζακύνθου να έχουμε ομάδες ταχυτήτων.
2.Το Ενωσιακό στάδιο θα πρέπει να ξαναλειτουργήσει.
3.Επίσης αναφερόμενος στους τοπικούς παράγοντες ήθελα να επισημάνω ότι  η θέση τους στην τοπική μας κοινωνία δεν κρίνεται από την ισχύ τους σε μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά από την συνολική τους στάση ζωής. Η συμμετοχή ως παράγοντας δεν είναι το μέσο για status.
4.Απαιτείται δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα στην διαιτησία, ώστε στα πρωταθλήματά μας να περιοριστεί και να εξαλειφθεί η βία.
5.Στους αθλητές ήθελα να πω ότι η αξία τους στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να στηρίζεται στα αθλητικά νόμιμα πλαίσια και όχι στα ψεύτικα και παροδικά. Θέλουμε αθλητές με παιδεία και επίπεδο που να στηρίζονται στα δικές τους ικανότητες.
6.Στους γονείς των μικρών αθλητών ήθελα να πω ότι θα πρέπει να  τα αφήσουν ελεύθερα στους μικρούς αθλητές χωρίς πίεση και με παιδεία να αναγνωρίσουν το ποδοσφαιρικό τους εαυτό.
Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στο  νέο ΔΣ του Αχιλλέα Ζακύνθου που θα εκλεγεί , θα παρέχω οποιαδήποτε χρήσιμη συμβουλή μου ζητηθεί.
Θα βοηθήσω επίσης  τον  Αποστόλη Τζαμαλή και Γιώργο Κων/νου για την συνέχιση των Ακαδημιών του Αχιλλέα Ζακύνθου.


Ζάκυνθος  18/09/2015


Τίμος Στραβοπόδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου