Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντά σε συμφωνία με Κρισμάρεβιτς!

Στο Αίγιο βρίσκονται για λογαριασμό του Παναιγιαλείου οι Ακινσόλα και Ζουνίνιο. Οι δύο παίκτες έχουν περάσει ήδη εργομετρικά και αύριο αναμένεται να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.
Εφόσον τελειώσουν με τις εξετάσεις, τότε  οι δύο ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν το συμβόλαιό τους και μετέπειτα θα μεταβούν στα Καλάβρυτα προκειμένου να ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδα, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. 
Φυσικά, οι μεταγραφικές κινήσεις για την «Μαύρη Θύελλα» δεν έχουν τελειώσει. Οι «μελανόλευκοι» πρόκειται να πραγματοποιήσουν άλλες δύο προσθήκες ακόμα. Η μία μεταγραφή θα είναι αυτή του αμυντικού χαφ και η άλλη ενός ακόμα επιθετικού. Το όνομα που ακούγεται για την θέση του αμυντικού χαφ, είναι αυτό του 22χρονου Σέρβου Νικόλα Κρισμάρεβιτς. Μάλιστα δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. 
Τώρα όσον αφορά τον Νικόλα Κρισμάρεβιτς, είναι γιος του Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς, παλιού ποδοσφαιριστή (μάλιστα είχε αγωνιστεί και στην Ελλάδα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου) και νυν προπονητή (μεταξύ άλλων, στην Κυπριακή Ανόρθωση) .Ο Σέρβος αμυντικός χαφ έχει καταγωγή από το Βελιγράδι και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κουκαρίτσι το 2009. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του το 2011, ήταν η Σμεντερέβο, πριν ξαναγυρίσει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά παίζοντας το πρώτο μισό του 2013. Μετέπειτα, πήρε μεταγραφή για την Σιντέλιτς Μπέογκραντ, όπου και έπαιξε για έναν χρόνο. Μάλιστα, ο Κρισμάρεβιτς, έχει αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Ζακύνθου.

aigiosports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου