Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΜΙΚΤΕΣ (ΠΑΙΔΕΣ): Νίκη η Ηλεία (4-1) στη Ζάκυνθο (Photos)

Αποδίδοντας καλύτερα στην επανάληψη, οι Παίδες της Ηλείας επικράτησαν με 4-1 των αντίστοιχων της Ζακύνθου, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με σουτ του Λούσκου, Οι παίκτες του Πατρίκ Ενγκεμά απάντησαν στο 21΄ με σουτ εντός περιοχής του Κιδέρι (από ωραία ενέργεια και πάσα του Γουσέτη). Με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και στο 58΄ ο Τσιγκούνης με κεφαλιά (από σέντρα του Ζαφειρόπουλου) έκανε το 1-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Λούσκος με σουτ (εντός) θα πετύχει το 1-3 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τελικό 1-4 θα σημειώσει ο Σπυρόπουλος με σουτ στο 77΄.
Διαιτητής ήταν ο Κώστας Ανδριανός (Αχαΐας) με βοηθούς τους Βασίλη Μπέη και Γεράσιμο Στεριώτη (Ζακύνθου).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Πατρίκ Ενγκεμά): Βλασόπουλος, Πήλικας, Ρίκος (75΄ Παπαδάτος), Μαρίνος, Γουσέτης, Κολεύρης (53΄ Αγαλιώτης), Βαρδακαστάνης (66΄ Κακολύρης Β.), Κακολύρης Α.(53΄ Αρβανιτάκης), Κουτουλογένης, Κιδέρι, Ζώντος (66΄ Καλόφωνος).

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ (Αντώνης Χρυσανθακόπουλος): Μανουσιάδης, Γρηγορόπουλος (74΄ Χριστακόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μουσχούλιας (66΄ Καρούσος), Χριστόπουλος, Μαρκόπουλος, Κοσκορής (70΄ Φερεκίδης), Μπάλλας, Λούσκος (66΄ Σπυρόπουλος), Ζαφειρόπουλος (70΄ Ζαβός),  Τσιγκούνης.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου