Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Πάμε όλοι μαζί"!

Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση για τους μικρούς πρόσφυγές από τον πόλεμο στην Συρία διοργανώνει ο Δήμος Ζακύνθου, σε συνεργασία με την μεγάλη ομάδα του νησιού την Ζάκυνθο και την ΕΠΣ Ζακύνθου.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από σχετικό αίτημα της Δημόσιας Τηλεόρασης της ΕΡΤ, ο Δήμος Ζακύνθου  θα συμμετάσχει στην μεγάλη  προσπάθεια που γίνεται από την Ελληνική Επιτροπή της UNICEF και η οποία έχει να κάνει με τον τηλεμαραθώνιο αγάπης για τα μικρά παιδιά του πολέμου, ο οποίος θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα (θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου). Σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες τους καθώς εμβόλια αλλά και φάρμακα.
Ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου, κ. Γιάννης  Στάθης και Αντιδήμαρχος, ήρθε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Ζακύνθου  Στέλιο Γούναρη, καθώς και με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου , Κώστα Μαρίνο ­Ξανθό, και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
– Στο παιχνίδι πρωταθλήματος Β” Εθνικής του ΑΠΣ με την ομάδα των Χανίων (θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 3 το μεσημέρι), το 1 από τα 10 ευρώ της τιμής των εισιτηρίων που θα αγοράσουν οι φίλαθλοι, θα δοθεί για την ενίσχυση των προσφυγόπουλων.
– Στην είσοδο του σταδίου την ίδια ημέρα και ώρα, θα υπάρχει ένα κουτί από την ΕΠΣ, το οποίο θα επιτηρείται από ανθρώπους της Ένωσης και του Δήμου, ώστε μέσα σε αυτό ο καθένας να ρίχνει όσα χρήματα μπορεί και δύναται.
Ο Δήμος Ζακύνθου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τόσο τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, όσο και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, για την άμεση και θετική ανταπόκρισή τους σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για ιερό σκοπό. Από τη Δημοτική Αρχή τονίζονται μάλιστα τα εξής: Παρακαλούμε τους πολίτες της Ζακύνθου να στηρίξουμε όλοι μαζί έμπρακτα τα προσφυγόπουλα και το νησί μας να ακουστεί για μια καλή ενέργεια σε όλη την Ελλάδα.
Τα χρήματα που θα διαθέσουν θα αποσταλούν στη UNICEF και θεωρούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για συνανθρώπους μας, που έχουν την ανάγκη μας.
Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου