Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΠΣΑΠ: Επ΄ αόριστον απεργία!

Η προθεσμία για το εγγυητικό ταμείο των ποδοσφαιριστών έληξε, οι διοργανώτριες αρχές δε φάνηκαν συνεπείς και αναμένονται ραγδαίες κινητοποιήσεις από τον ΠΣΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, ο ΠΣΑΠ αναμένεται να φτάσει στα άκρα το θέμα για το εγγυητικό ταμείο το οποίο εξακολουθεί να παραμένει ανενεργό πάρα τις διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους φορείς.
Από τη Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είχε δοθεί προθεσμία με σχετική ανακοίνωση στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου προς τις ΕΠΟ, Super League και Football League, η οποία εξέπνευσε σήμερα.
Πηγές μας αναφέρουν ότι ουδείς από τις διοργανώτριες αρχές ή την ΕΠΟ δεν μερίμνησε να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του για την ενεργοποίηση του εγγυητικού ταμείου, παρά το γεγονός ότι από τις αρχές του 2013 υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και όλο μένει στα… χαρτιά.
Ο ΠΣΑΠ είχε προειδοποιήσει ότι θα μπει λουκέτο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (Super League, Football League, Κύπελλο Ελλάδας) εάν η υπόθεση δεν τρέξει άμεσα και φαίνεται ότι το ποτήρι ξεχείλισε.
Αναμένονται ραγδαίες κινητοποιήσεις που όπως λένε οι πληροφορίες μας, θα φτάσουν μέχρι και την επ’ αόριστον απεργία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από την αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι να βρεθεί λύση.
Το ποσό που απαιτείται για να λειτουργήσει το εγγυητικό ταμείο υπολογίζεται γύρω στο 1 εκάτ. ευρώ, το οποίο πρέπει να καταβληθεί από την ΕΠΟ, την Super League και την Football League.

mikriliga.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου