Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με τέτοια εμφάνιση σίγουρα δεν κερδίζεις! - 0-0 με Αχαρναϊκό (photos)

Αγνώριστη ήταν σήμερα η ομάδα της Ζακύνθου, ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, παραχωρώντας ισοπαλία (0-0) στον Αχαρναϊκό, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

Σήμερα οι "νησιώτες" δεν είχα, αρχή και τέλος στο παιχνίδι τους. Ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά δεν μπήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς κέντρο ("πάλευε" μόνος του ο Αποστόλου) προσπαθούσαν με μεγάλες μπαλιές να βρουν Κρολ ή Σταματή. Ακόμη και ο Ζαϊρί, που πάντα περιμένουμε απ΄ αυτόν να τα κάνει όλα, σήμερα δεν ήταν ο Ζαϊρί που ξέραμε.
Στην επανάληψη μπορεί η ομάδα να ανέβασε ρυθμό, όμως δεν είχε το πάθος και τη δύναμη που απαιτούν τέτοια παιχνίδια, με βαθμολογικό κίνητρο και ειδικά μέσα στην έδρα σου!
Τελικά ο κ. Ραντίνοβιτς είχε στη διάθεσή του τους παίκτες που είχαν πρόβλημα με τα δελτία τους και χρησιμοποίησε μόνο τον Σταματή.
800 και πλέον φίλοι της ομάδας στην κερκίδα (μεταξύ αυτών και ο πρώην "κυανοκίτρινος", Κώστας Οικονόμου) έφυγαν απογοητευμένοι από την εμφάνιση της ομάδας.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
23΄ Μόνος του από πλάγια θέση ο Ομπράντοβιτς θα σουτάρει άουτ.
25΄ Ο Μαρής από πλεονεκτική θέση θα πλασάρει με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
43΄ Ο Ζαϊρί από έξω δεξιά θα κάνει το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού, Παγούδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
51΄ Σουτ του Ματσούκα έπεσε στη δεξιά του γωνία ο Παπαδόπουλος κι έδιωξε την μπάλα.
58΄ Ο Ζαϊρί θα βρει στην περιοχή και πλάγια δεξιά τον Σταματή που θα «σημαδέψει» την εξωτερική πλευρά των δικτύων.
78΄ Ο Σταματής και πάλι θα κλέψει την μπάλα από τους αμυντικούς, θα σουτάρει από πλάγια δεξιά και πάλι η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
86΄ Εκτέλεση κόρνερ Κάρδαρη, ο Κρολ θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει πλάγια αριστερά εκεί όπου ο Ραφαήλ Πέττας θα βγάλει την παράλληλη σέντρα όμως ουδείς «κυανοκίτρινος» δεν θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας, μισό μέτρο από την εστία!
90΄ + 2΄ Η Ζάκυνθος φωνάζει για πέναλτι σε ανατροπή του Κρολ, όμως ο διαιτητής Τζόβαρας έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
90΄ + 3΄ Την… μπουκιά από το στόμα πήρε ο Κυριακίδης του Ταμπάκη που έμπαινε στην αντεπίθεση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τους έκλεψε την μπάλα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Αποστόλου, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ζαϊρί, Σταματής, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης (67΄ λ. τρ. Πέττας Ρ.). Κρολ, Γραικός (46΄ Ορφανίδης), Κουρέλλας (79΄ Κάρδαρης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Μωϋσιάδης), Ματσούκας (74΄ Ταμπάκης), Όμο, Ομπράντοβιτς (63΄ Μπέλιτς),, Πολίμος, Μάρης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Παβίσεβιτς.















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου