Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αγκαλιά με την κούπα το Τσιλιβή! (photos)

Μπορεί να απομένει μία αγωνιστική για τα μπαράζ ανάδειξης του πρωταθλητή στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, όμως πριν από λίγο ο ΑΟ Τσιλιβή με τη δίκαιη νίκη του (0-2) επί του Ζακυνθιακού πανηγύρισε ως πρωταθλητής!!!
Σε ένα μέτριο παιχνίδι (ειδικά το α΄ μέρος το ξεχάσαμε γρήγορα!) ο ΑΟ Τσιλιβή έδειξε ότι το θέλει περισσότερο και κατάφερε με δύο γκολ του Κώστα Νικολόπουλου (το δεύτερο με πέναλτι) να θέλει νίκη με την τελευταία ΑΕ Αγ. Λέοντα/Κοιλιωμένου για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
να σημειωθεί ότι οι "κόκκινοι" έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Στάθη Καραμαλίκη, ενώ το ντέρμπι παρακολούθησαν πάνω από 500 φίλοι του αθλήματος.
Μεταξύ αυτών, ο πρώην προπονητής του Ζακυνθιακού, Σπύρος Αντωνόπουλος (επί Γ΄ Εθνικής), ο προπονητής Θαλής Θεοδωρίδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (και φίλος του νυν Προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου), Αντώνης Μαυρέας, ο προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας, Αλέξης Γαβριλόπουλος και παράγοντες της πρωταθλήτριας ομάδας από την ΕΠΣ Ηλείας που θα είναι αντίπαλος του ΑΟ Τσιλιβή στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. 

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
13΄ Σέντρα Κάρδαρη, ο Νικολόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά με τον Διαμαντή να διώχνει με τα πόδια.
39΄ Στην αντεπίθεση ο Ζακυνθιακός με τον Σόρα να σουτάρει (από πλάγια θέση) άουτ.
49΄ Από καλή θέση ο Κακολύρης θα πιάσει το μονοκόμματο σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.
56΄ ΓΚΟΛ: Ο Τσάνης θα βγάλει την ασίστ στον Νικολόπουλο που τη κατάλληλη στιγμή θα κάνει την προβολή και το 0-1, μέσα σε αποθέωση!
62΄ Γυριστό του Μπεσού (εντός περιοχής) η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα περάσει κόρνερ.
65΄ Ο Τσάνης θα βρει τον σκόρερ (Νικολόπουλο) και ο τελευταίος με σουτ θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το ορ. δοκάρι, άουτ.
73΄ Σουτ του Κακολύρη, θα πέσει στη δεξιά του γωνία ο Διαμαντής και θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
78΄ ΠΕΝΑΛΤΙ για το Τσιλιβή. Ο Κακολύρης θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και θα ανατραπεί από τον Σπύρο Μαρίνο με τον Αδαμόπουλο να δείχνει (σωστά) την άσπρη βούλα. Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα και πάλι ο Νικολόπουλος.
Άψογη η διαιτησία του Άγγελου Αδαμόπουλου και των βοηθών του Ψάρρη και Μάτσα.


ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Διαμαντής, Μαρίνος (86΄ Ρίκος), κυριάζος, Μπιάζης, Φυτόπουλος, Κίτος (86΄ Ελέζι), Μαλλιάς, Κολοβάκης (75΄ Ντάσης), Μπεσού, Σούρμπης, Σόρα.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Διονύσης Μουζάκης): Κλάδης Β., Κωστακιώτης, Μαυρίας, Κωζής, Κλάδης Αγ., Τσάνης, Κάρδαρης (69΄ Σταμίρης), Γεωργίου, Μπάστας (84΄ Κόκας), Νικολόπουλος (88΄ λ. τρ.  Μπιρμπίλης), Κακολύρης.




Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ1.ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ  24
2.ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 22
3.ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ 16
4.ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ  0



5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μ. ΤΡΙΤΗ  26/04/20196     
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΤΣΙΛΙΒΗ   0-2

ΑΕ ΑΓ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜ - ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ    3-4
(Ζώντος, Μπάστας Στ., Μαρούδας Π. / Μαλαφούρης (2), Διαμαντής, Κομιώτης Ι.)


6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΡΙΤΗ   03/05/2016
ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ - ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ    ΓΗΠ: ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ  ΩΡΑ : 16.30

ΤΣΙΛΙΒΗ - ΑΕ ΑΓ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜ    ΓΗΠ:ΠΛΑΝΟΥ  ΩΡΑ : 16.30
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου