Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

5ο Natural Mr. Hellas 2016: Εντυπωσιακό θέαμα από 40 αθλητές! (photos & video)

Με εντυπωσιακές προσπάθειες, ρεκόρ συμμετοχών και επιτυχημένη διοργάνωση ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding Natural Mr Hellas στο νησί μας.
Οι αγώνες που έγιναν χθες στο θέατρο του Σαρακηνάδου έκλεψαν τις εντυπώσεις για τον κόσμο που έδωσε το παρών και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών, οι οποίοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς κριτές.
Διοργανωτές του φετινού Natural Mr Hellas ήταν οι Πολύβιος Δεληγιάννης και Τάκης Προβατίδης, με τον δεύτερο μάλιστα να διαγωνίζεται και να διεκδικεί την διάκριση στο πρωτάθλημα.
Από τις 18.00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη, με τις κατηγορίες των αθλητών να είναι πολλές.
Από την κατηγορία physique που ήταν από τις πιο γνωστές μέχρι και των αρχάριων, όλες είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ υπήρξε και ειδική βράβευση σε αθλητή bodybuilding ΑΜΕΑ, ο οποίος αποθεώθηκε από τους θεατές και από τους κριτές.


Ρεκόρ συμμετοχών
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των αθλητών στη φετινή διοργάνωση, αφού ο αριθμός τους έφτασε τους 40.  Σέρρες, Αγρίνιο, Αθήνα, Κρήτη, Πάτρα ήταν μόνο μερικά από τα μέρη στη χώρα μας, από τα οποία ήρθαν στο νησί μας οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι είχαν μεγάλες προσδοκίες και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσπαθώντας να συναρπάσουν τα πλήθη με τα γραμμωμένα τους κορμιά αλλά και με το ιδιαίτερο ποζάρισμα τους. Πολλοί εντυπωσίασαν τον κόσμο με τις ικανότητες τους, και άλλοι κατέπληξαν τους παρευρισκόμενους με τις πρωτότυπες ιδέες τους.


Σκληρή προσπάθεια για να εντυπωσιαστούν οι κριτές
Το δύσκολο κομμάτι για τους αθλητές σε έναν αγώνα bodybuilding είναι το ποζάρισμα, αφού είναι αυτό που τους φέρνει την επιτυχία.  Ο κάθε διαγωνιζόμενος στο Θέατρο του Σαρακηνάδου  έδινε τον καλύτερο του εαυτό προσπαθώντας να εντυπωσιάσει τους κριτές, οι οποίοι πολλές φορές παρακολουθούσαν ανέκφραστοι τον αγώνα τους και τις ιδιαίτερες κινήσεις που έκαναν με το σώμα τους. Σε κάποιες κατηγορίες μάλιστα, όπως εκείνη των αρχάριων, για τους κριτές η δουλειά ήταν πιο δύσκολη αφού έπρεπε να παρατηρήσουν κάθε λεπτομέρεια. Το μυστικό για τον νικητή σε έναν αγώνα bodybuilding είναι το καλά γραμμωμένο σώμα, αλλά και ο τρόπος ποζαρίσματος, ο οποίος πρέπει να είναι απόλυτα σωστός.

Θετική η παρουσία των αθλητών από τη Ζάκυνθο
Οι Αρδάνης, Νάνος και Προβατίδης συμμετείχαν για το νησί μας στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Natural Mr Hellas. Άπαντες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή του Θεάτρου του Σαρακηνάδου και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που τους υποστήριξε στον αγώνα τους. Βέβαια η συμμετοχή από το «Φιόρο του Λεβάντε» ήταν πιο μικρή σε σχέση με την περσινή χρονιά, ωστόσο και πάλι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τη μεγάλη προσπάθεια.


Μικρά από το Σαρακηνάδο
·Μετάλλιο έπαιρναν όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Natural Mr Hellas. Το πιο σημαντικό άλλωστε είναι ο αγώνας και όχι το ποιος θα κερδίσει.

·Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούσε ο κόσμος τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων. Πολλοί μάλιστα έμεναν εντυπωσιασμένοι από τα καλά γυμνασμένα κορμιά τους.

·Ένα μυστικό για έναν αθλητή bodybuilding είναι και το ειδικό λάδι που βάζουν πριν τον αγώνα. Αυτό γίνεται για να φαίνεται καλά το πόσο γυμνασμένο σώμα έχουν οι συμμετέχοντες και να βοηθάνε τους κριτές στο έργο τους.

·Συνεχείς ήταν οι φωνές από τους προπονητές των αθλητών κατά τη διάρκεια της προσπάθειας τους, οι οποίοι προσπαθούσαν να τους βοηθήσουν με κάθε τρόπο για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

·Μια σκηνή που εντυπωσίασε το κοινό ήταν και ο αθλητής κ. Λαϊνάς, ο οποίος φόρεσε μια μάσκα όταν έκανε το προσωπικό του ποζάρισμα. Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος μάλιστα κέρδισε και το σχετικό βραβείο της 1ης θέσης στη κατηγορία 50+

·Η βράβευση αθλητή bodybuilding ΑΜΕΑ, ήταν μια από τις όμορφες «νότες» της διοργάνωσης, με τον κόσμο να αποθεώνει αυτή τη πρωτοβουλία.

·Την παρουσίαση του αγώνα έκανε ο Άγγελος Πυριόχος, ενώ οι Π. Δεληγιάννης και Γ. Γιαντζόγλου έλεγαν τις πόζες που πρέπει να πάρουν οι αθλητές. 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΙΝΙΩΡΗΣ - Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου