Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: "Ψαράκι στη Κυλλήνη"

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Παρασκευή (27/05) ο εκπρόσωπος της Ζακύνθου, Νίκος Γιαννούλης, καθώς είχε κληθεί σε απολογία για την αποβολή του στο παιχνίδι Ζάκυνθος - ΑΕΛ.
Το flnews, το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στην εκδίκαση, σας παρουσιάζει όσα ανέφερε στην έδρα, με τον ίδιο να υποστηρίζει: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι την προηγούμενη μέρα ο Αλέξης Κούγιας έτρωγε ψαράκι με τους διαιτητές στην Κυλλήνη»!
Ο Γιαννούλης είχε αποβληθεί από την αναμέτρηση με τους «βυσσινί», γιατί σύμφωνα με το φύλλο αγώνα απώθησε τον επόπτη που υπέδειξε το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. «Ρε, μας έχει σφάξει», αναγράφεται χαρακτηριστικά. Ο ίδιος, πάντως, τόνισε: «Διαμαρτυρήθηκα κόσμια, δεν τον απώθησα. Είμαι 13 χρόνια στο ποδόσφαιρο και μόνο πέρυσι με κάλεσαν σε απολογία».
Σε ερώτηση της έδρας αν ο διαιτητής γράφει ψέματα στο φύλλο αγώνα, ο Γιαννούλης είπε: «Λέει ψέματα, κάτι που φαίνεται και από την έκθεση του παρατηρητή. Με πήραν τηλέφωνο την προηγούμενη μέρα και μου είπαν ότι ο Αλέξης Κούγιας έτρωγε ψαράκι στην Κυλλήνη με τους διαιτητές. Πήρα τηλέφωνο στην ΚΕΔ και διαμαρτυρήθηκα. Ο διαιτητής είχε δώσει φάουλ και ο επόπτης έτρεξε να τον συμβουλεύσει να δώσει πέναλτι. Μάλιστα, μετά το ματς ο Κούγιας και οι διαιτητές βγήκαν παρέα από το καράβι».


πηγή: flnews




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου