Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα στο Αίγιο (2-0) και μπλέκουν τα πράγματα!

Πάση θυσία τρίποντο ήθελε στο Αίγιο η Ζάκυνθος, ώστε να κάνει άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία, όμως βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον υποβιβασμό!
Ο αδιάφορος βαθμολογικά Παναιγιάλειος επικράτησε 2-0, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν ορθώς για ένα πέναλτι, αλλά να κάνουν τραγικά λάθη στα μετόπισθεν που στοίχισαν και το αποτέλεσμα.
Η Ζάκυνθος με το τρίποντο στην αυλαία απέναντι στον Εργοτέλη θα πάει στους 34 και υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Πανελευσινιακό. Ωστόσο, αν οι Σταχυοφόροι πάρουν ισοπαλία στη Λαμία ή δικαιωθούν στην ένσταση σε βάρος του Αχαρναϊκού, τότε θα μείνουν εκείνοι στην κατηγορία και οι «κυανοκίτρινοι» θα πουν αντίο στην κατηγορία...
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και εκτός από την υπέρ τους κατοχή μπάλας (69% - 31%), είχαν και περισσότερες τελικές προσπάθειες (4-1). Αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, έδειξαν ότι ήθελαν να κλείσουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους με θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στην ομάδα του Ιονίου που «καιγόταν» για το θετικό αποτέλεσμα. Όσο περνούσε η ώρα, η πίεση μεγάλωνε για τους φιλοξενούμενους και στο 58' υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για μη καταλογισμό πέναλτι.
Συγκεκριμένα, ο Ζαϊρί μέσα στην περιοχή «έσκαψε» τη μπάλα και αυτή χτύπησε στο χέρι του Κρισμάρεβιτς που τον μάρκαρε. Ωστόσο, ο Ζαραβίνος (Αθηνών) δεν είδε παράβαση. Η φάση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ηρεμία τους οι νησιώτες και στο 74' από τραγικό λάθος της άμυνας βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Γκούφα να νικά τον Παπαδόπουλο με διπλή προσπάθεια.
Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης ρίσκαρε και πέρασε στο 77' τον Κρολ στην επίθεση για να δώσει ύψος, αλλά ο Πολωνός στο 78' και το 80' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασόπουλο, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες για την ομάδα του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2-0
Σκόρερ: 74' Γκούφας, 87' Σανδραβέλης
Κόκκινη: 90' Κρισμάρεβιτς

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Αθανασόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (83' Στίκας), Σκαρτσίλας (58' Γκούφας), Μπουρλάκης (58' Ζουνίνιο), Γκατσέσα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης (63' Κάρδαρης), Κουρέλλας, Βοσνακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ρ. Πέττας, Ζαϊρί, Σταματής, Λέκκας (82' Μεντούρ), Γραικός (77' Κρολ).
Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Φωτόπουλος, Νικολαδός (Αθηνών)

footballleaguenews.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου