Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΖΑΟΑ: Επιτυχίες (και) στην Κεφαλονιά!

Στο Αργοστόλι βρέθηκαν οι αθλητές του ΖΑΟΑ το 3 ήμερο  1 έως 3 Ιουλίου,   για να πάρουν μέρος στο 3ο Ενωσιακό τουρνουά της Στ Ένωσης .

Μέσα σε ένα καλοκαιρινό και  χαρούμενο κλίμα το τουρνουά αυτό είχε μια ιδιαιτερότητα.
Με το γενικό σύνθημα του ομίλου "τένις  για όλους"  ο Ζ.Α.Ο.Α.  έδωσε την ευκαιρία και σε παιδιά που δεν είναι στην αγωνιστική ομάδα να πάρουν μέρος σε ένα επίσημο τουρνουά και να έχουν αυτή την ιδιαίτερη και μοναδική εμπειρία.
Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ  πρώτα με αυτά τα 4 παιδιά τα οποία μάλιστα έδωσαν δυναμικό παρών και κατέκτησαν καλές θέσεις
Για πρώτη φορά πήραν μέρος στα κορίτσια 12 ετών οι
Άννα Μαρία Θεωδώση , Βρυώνη  Άννα και Αθανασία Μαρούδα καθώς ,που μαζί με την Ισμήνη Ζούγρα έκαναν μια δυναμική παρουσία, στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Η Αθανασία Μαρούδα έκανε  την έκπληξη και κατάφερε να προκριθεί στην οχτάδα, κερδίζοντας 2 αντιπάλους ,ενώ η Άννα Μαρία θεοδώση  πέτυχε μια νίκη και μπήκε στους 16 πριν αποκλειστεί στην συνέχεια. Συμμετοχή είχε κα η Αννα βρυώνη όπου αποκλείστηκε στον 1ο γύρο.
Σ αυτή την κατηγορία  ήρθε η επιτυχία της Ισμήνης Ζούγρα,  όπου έπαιξε πολύ καλό τένις κατακτώντας την 2η θέση.
Στα Αγόρια 12  πήραν μέρος 2 παιδιά ο Σούλης Κων νος και ο Σπύρος Μπονίκος. Ο Σούλης Κων/νος ήταν το φαβορί της κατηγορίας, και δικαίωσε αυτήν την άποψη,  κατακτώντας την 1η θέση και σηκώνοντας  το κύπελλο.
Ο Σπύρος Μπονίκος πέτυχε μια νίκη ,ενώ στην συνέχεια έχασε από καλύτερο αντίπαλο τελειώνοντας την πορεία του στους 16 .
Στα Αγόρια 14 ετών πήραν μέρος ο Ηλίας Κωνσταντινίδης,  όπου κατάφερε να φτάσει έως τους προημιτελικούς, και  για 1η φορά φέτος ο Λωρίδας Αλέξης οπού είχε συμμετοχή στους 16.
Ο προπονητής του ομίλου Μάνος Βαζαίος  που συνόδευσε τα παιδιά δήλωσε ότι ο όμιλος δίνει την ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να πάρουν μέρος  γιατί το τένις είναι χαρά και διασκέδαση, Είναι το άθλημα για όλη την οικογένεια.

Το επόμενο ραντεβού είναι στο Πανελήνιο τουρνουά κατηγορίας Ε2 , του οποίου οι αγώνες θα διεξαχθούν 9 με  13  Ιουλίου 2016.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου