Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ: «Είμαστε σε στάση αναμονής για το Ενωσιακό»

Τα δεδομένα σχετικά με το ζήτημα του Ενωσιακού Γηπέδου Γαϊτανίου ανέλυσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας.
Η Ένωση όπως τόνισε είναι σε στάση αναμονής για το θέμα αυτό, το οποίο απασχολεί πολλά ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία ελπίζουν σε επαναλειτουργία του γηπέδου.
«Εμείς αν δεν έχουμε κάτι οριστικό δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή περιμένουμε τη νομική υπηρεσία για το Ενωσιακό Στάδιο, ενώ θα περάσει από συμβούλιο στην ΕΠΟ για να εγκριθεί».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαδικασίες που απαιτούνται για να προχωρήσει το θέμα του Ενωσιακού Γηπέδου είναι αρκετές, με τους ανθρώπους της ΕΠΣ Ζακύνθου να δουλεύουν ώστε η περίπτωση αυτή να έχει θετική εξέλιξη.
Ο κ. Μαλιούφας μίλησε επίσης για το θέμα της χρηματοδότησης του ΟΠΑΠ, σημειώνοντας ότι καλώς έχοντας των πραγμάτων, τα χρήματα θα έρθουν στην Ένωση μέσα σε ένα μήνα και θα διατεθούν στα σωματεία.

«Τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ θα είναι 20,000 σύνολο. Ο ΟΠΑΠ βάζει κάποιες συγκεκριμένες προτεραιότητες και το μόνο που ζητάει είναι να υπάρχει νομιμότητα. Δεσμεύεται ότι σε ένα μήνα και μόλις στείλουμε τα απαραίτητα έγγραφα από την πλευρά μας, θα έχουμε αυτά τα χρήματα. Θα δούμε πόσα λεφρά θα πρέπει να πάρει κάθε σωματείο. Θα χρησιμοποιηθούν είτε για αθλητικό, είτε για ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό ή για την ασφαλιστική κάλυψη των παικτών. Εμείς θα δώσουμε αυτά τα χρήματα για να βοηθήσουμε τα σωματεία. Αυτό είναι που θέλουμε».

πηγή: imerazante.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου