Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Φιλόξενος ΑΜΕΑ: «Χρυσή» παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Την εξαιρετική του παράδοση συνέχισε ο Φιλόξενος Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, ο οποίος επέστρεψε με τέσσερα χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε στην Αθήνα.

Η παρουσία για άλλη μια χρονιά του τμήματος στίβου του νησιού μας ήταν μοναδική, με τους Αθλητές του Βασίλη Καλύβα να καταφέρνουν να ξεχωρίσουν απέναντι σε πολλά άλλα σωματεία και να αποδείξουν για άλλη μια χρονιά ότι διαθέτουν μεγάλο ταλέντο.
Για άλλη μια αγωνιστική περίοδο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Αριστοτέλης Μαρίνος, ο οποίος κατέκτησε δυο χρυσά τόσο στα 100 μέτρα όσο και στο μήκος στην κατηγορία Τ38. Ο Ζακυνθινός αθλητής κάθε χρόνο βρίσκεται στη ζώνη των μεταλλίων, καταφέρνοντας και φέτος με σκληρή προετοιμασία να φτάσει τον στόχο του.
Από εκεί και πέρα εξαιρετικός ήταν και ο Σταύρος Παντής που κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια στα 800 και στα 1500 μέτρα και στην κατηγορία Τ12.
Τέλος χάλκινο μετάλλιο πήρε η Διονυσία Τσουκαλά στα 200 μέτρα ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή παρουσία του Φιλόξενου. Πολύ καλή απόδοση αν και δεν κατέκτησε κάποιο μετάλλιο είχε και η Κρυσταλλία Τσουκαλά που αγωνίστηκε στη σφαίρα και στο ακόντιο, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό. Συνολικά στον σύλλογο έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των αθλητών τους, που δούλεψαν τους τελευταίους μήνες για να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να φτάσουν στην κατάκτηση μεταλλίων.

Μια επιτυχημένη χρονιά
Σε γενικές γραμμές η φετινή αγωνιστική περίοδο στον Φιλόξενο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αν συνυπολογίσουμε και τις διακρίσεις που είχαν οι αθλητές της Κολύμβησης πριν λίγες ημέρες, οι οποίοι έκαναν ατομικά ρεκόρ και έφεραν μετάλλια στους αγώνες που συμμετείχαν.
Μάλιστα ειδικά για τον Γεράσιμο Λιγνό οι προσδοκίες είναι μεγάλες, αφού ίσως και εντός της προσεχής εβδομάδας να ανακοινωθεί η συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.
Ο Κεφαλονίτης Κολυμβητής είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Φιλόξενου και περιμένει αν θα καταφέρει να συμμετάσχει σε ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται και ο σύλλογος από το νησί μας να διεξάγει Συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα γίνει αναφορά στις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών σε Στίβο και Κολύμβηση.

πηγή: imerazante.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου