Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Iκανοποίηση Κοντονή για την πρόοδο των εργασιών

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από το πρωί (Παρασκευή 08.07.2016) ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής.
Πρώτος του “σταθμός” ήταν το Δημοτικό Στάδιο, με τον κ. Κοντονή να επιθεωρεί τα έργα που γίνονται στο γήπεδο και να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από το πώς διαμορφώνεται το ταρτάν στο στίβο που έχει ξεκινήσει.
Ο κ. Κοντονής πληροφορήθηκε από τον υπεύθυνο του γηπέδου κ. Γκούσκο για τις εργασίες αλλά και από τον προπονητή στίβου της ΑΓΕΖ Νίκο Ακτύπη και η μαραθωνοδρόμος Μάγδα Γαζέα για τεχνικά ζητήματα που αφορούσαν κυρίως το ταρτάν στον στίβο.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ρώτησε και τους προβολείς που θα τοποθετηθούν, βλέποντας ότι όλα προχωράνε βάσει προγράμματος για να βελτιωθούν ριζικά οι υποδομές του Δημοτικού Σταδίου.
Κατά την παρουσία του κ. Κοντονή στο Δημοτικό Στάδιο δεν παρέστη εκπρόσωπος του Δήμου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο λόγος που επικαλέστηκαν ήταν πως δεν ενημερώθηκαν αρμοδίως για την παρουσία του Υφυπουργού στο γήπεδο.

Να σημειώσουμε ότι ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ περιμένει πρόοδο και στο ζήτημα των υπόλοιπων υποδομών στο νησί μας, όπως είναι το Κλειστό Γυμναστήριο αλλά και το Κολυμβητήριο.

πηγή:  imerazante.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου