Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ: BODY STYLE... για όσους αγαπούν τη γυμναστική!

Το Bodystyle είναι ένα κατάστημα που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη γυμναστική είτε πρόκειται για απλούς ασκούμενους που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση είτε για προχωρημένους αγωνιστικούς αθλητές!
Εκεί θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε με γρήγορο, αποτελεσματικό και πάνω απ όλα ασφαλή τρόπο, στο στόχο σας!
Ο γνώστης σε θέματα συμπληρωματολογίας και διατροφής, Τάκης Προβατιδης είναι εκεί για να εξηγήσει κάθε σας απορία και να σας καθοδηγήσει στο κατάλληλο συμπλήρωμα  για την εκάστοτε ανάγκη σας. Είτε πρόκειται για αύξηση μυϊκής μάζας, λιποδιάλυση, δύναμη, ενέργεια, απόδοση, τα διάσημα  προϊόντα του Bodystyle υπόσχονται πλήρη αποτελεσματικότητα και φυσικά πάντα στις καλύτερες τιμές
Η γκάμα περιλαμβάνει πρωτεΐνες και φόρμουλες αύξησης όγκου, πρωτεΐνες ορρού γάλακτος καθώς και βοδινού, αμινοξέα όλων των ειδών, λιποδιαλυτες θερμογεννετικους και μη, πολυβιταμίνες, προασκητικά καθώς και προϊόντα αποκατάστασης και φυσικά πεντανόστιμες μπάρες πρωτεΐνης και υποκατάστατα γεύματος.


BE BODYSTYLE ATHLETE! BE THE BEST!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου