Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ: Ολοκληρώνει τις κινήσεις του

Με δυο προσθήκες εκτός Ζακύνθου θα «σφραγίσει» όπως όλα δείχνουν η φετινή μεταγραφική προσπάθεια του Κατασταρίου που προτίμησε να κινηθεί ποιοτικά αλλά και συντηρητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύλλογος έχει ήδη συμφωνήσει με τους Σταύρο Μυτιλήνη και Ανδρέα Γιαβρούτα, οι οποίοι έρχονται από τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο πρώτος αγωνιζόταν πέρσι στον Παναιτωλικό ενώ έχει περάσει και από τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Η θέση του είναι επιτελικός μέσος ή δεκάρι, με τους ανθρώπους του Κατασταρίου να είναι ικανοποιημένοι με την μεταγραφή αυτή, καθώς έχουν ακούσει τα καλύτερα για τη ποιότητα του.
Από την δική του πλευρά ο Ανδρέας Γιαβρούτας αγωνίζονται σε θέση δεξιού μπάκ, ενώ έχει δυνατότητα να παίζει και στη μεσαία γραμμή. Πέρσι ήταν στον ΑΟ Χάλκειας, ενώ και αυτός έχει περάσει από τον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Επίσης το Καταστάρι θα κοιτάξει την αγορά μήπως βρει και έναν κεντρικό αμυντικό.


Καραμαλίκης και Κάρδαρης οι προσθήκες από το νησί

Από τη Ζάκυνθο το Καταστάρι επέλεξε δυο πρώην ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου, με μεγάλη εμπειρία αλλά και αξία. Αμφότεροι παίζουν στη γραμμή κρούσης και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν πολλά. Ο λόγος φυσικά για τον Στάθη Καραμαλίκη που έχει συμφωνήσει με το Καταστάρι από τις αρχές του Αυγούστου και τον Κώστα Κάρδαρη (φωτό) που οριστικά θα φορέσει τα «κυανόλευκα». Ο δεύτερος έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα χωρέσει στο «γεμάτο» ρόστερ του ΑΟΚ, αφού ήδη στα άκρα υπάρχουν οι ικανότατοι Δρόσος (αρχηγός) και Ματαράγκας.


Λίγες οι αποχωρήσεις

Εκτός από τους Βάσσο και Κουσίδη το Καταστάρι δεν θα έχει μεγάλες απώλειες για τη φετινή χρονιά. Ένας ποδοσφαιριστής που είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί φέτος είναι και ο έμπειρος Τάσος Μαλαφούρης που ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς, ενώ φαίνεται να έχει επιλέξει να μην παίξει ποδόσφαιρο φέτος.
Στο θέμα του Χριστοδουλόπουλου, έντονη φημολογία θέλει τον νεαρό μπακ να πηγαίνει στον Παναρτεμισιακό, αλλά κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τη διοίκηση. Τελος αβέβαιο είναι και το μέλλον του Σωκράτη Διαμαντή, ο οποίος ίσως αλλάξει ομάδα τη φετινή χρονιά.
Εν τω μεταξύ το Καταστάρι ξεκινάει την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου τις προπονήσεις για τη νέα χρονιά, με τον προπονητή Παναγιώτη Γουσέτη να περιμένει και από τις νέες μεταγραφές να δίνουν το παρών.

imerazante.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου