Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Και μετά την Κύπρο φεύγει για Γερμανία!

Με μία βαλίτσα στο χέρι είναι ο προπονητής και οι αθλητές του ζακυνθινού συλλόγου "ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ".
Μετά την επιτυχημένη παρουσία στη Λάρνακα και τα δύο ασημένια μετάλλια στο Βαλκανικό & Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Κ15, έρχεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Γκελσενκίρτσεν και στο γήπεδο της Σάλκε "ΦΕΛΤΙΝΣ ΑΡΕΝΑ", 24-25/09/2016.

Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που τέτοιοι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε γήπεδο ποδοσφαίρου και όχι σε Κλειστό Γυμναστήριο (θα καλυφθεί ο αγωνιστικός χώρος με ειδικό τάπητα)! 
Έτσι λοιπόν οι τρεις αθλητές του "ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ" που θα πάρουν μέρος θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία (φωτό)!
Πρόκειται για τους Θεοδόση Μαρία-Ελένη (-48 κιλά), Θεοδόση Στέλιο (-81 κιλά) και Βεντουρή Νίκο (+81 κιλά).
Πρόκειται για ένα δυνατό πρωτάθλημα με εξαιρετικά καλούς αθλητές-τριες απ΄ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των ζακυνθινών αθλητών.
Στο zantesport μίλησε ο προπονητής τους και ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος: "Ο στόχος πάντα είναι το μετάλλιο. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει αυξημένο επίπεδο και μία 5η θέση θα ήταν μεγάλο κέρδος για τους αθλητές. Οι καλύτεροι αθλητές απ΄ όλη την Ευρώπη θα είναι στο γήπεδο της Σάλκε και η Γερμανία ενδείκνυται διότι στο κέντρο της Ευρώπης και είναι προσβάσιμη. Πιστεύω να τα καταφέρουμε".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου