Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σύντομα έτοιμες οι νέες αθλητικές υποδομές (φωτό)

Το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου επιθεώρησε για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.
Για άλλη μια φορά ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ στη χώρα μας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών τόσο για το ταρτάν στο στίβο αλλά και για την τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο. Το παρών επίσης έδωσε ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς που ενημέρωσε τον κ. Κοντονή για το Δημοτικό Στάδιο, ενώ και αθλητικοί παράγοντες του νησιού, όπως η γνωστή δρομέας μακρινών αποστάσεων Μάγδα Γαζέα.
Ο κ. Κοντονής επισήμανε μάλιστα ότι στον προγραμματισμό για τη συνέχεια είναι το Κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο θέλει κάποιες λεπτομέρειες για να προχωρήσει και ίσως έχουμε νέα μέσα στην εβδομάδα αλλά και Κολυμβητήριο που θα γίνει στο Βανάτο.

Σε ένα μήνα περίπου το Δημοτικό Στάδιο αναμένεται να είναι έτοιμο και να κοσμήσει το νησί μας, αφού ήδη η αλλαγή του είναι άκρως εντυπωσιακή. Δείτε φωτό από την επίσκεψη του κ. Κοντονή στο Δημοτικό Στάδιο.


imerazante.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου