Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας από τον ΑΝΟΖ

Η σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες .
Έχει σαν σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με τα ιστιοφόρα σκάφη ανοικτής θάλασσας και την πρακτική και θεωρητική εκπαίδευσή τους σε θέματα ναυτιλίας, ρύθμισης πανιών, αγκυροβολίας, μετεωρολογίας, πρώτων βοηθειών, κ.α. 


Η διάρκεια των μαθημάτων είναι οκτώ εβδομάδες και κάθε εβδομάδα γίνεται ένα θεωρητικό μάθημα στις εγκαταστάσεις του ΑΝΟΖ και ένα μάθημα πρακτικής στην θάλασσα . 
Μετά το τέλος των μαθημάτων οι μαθητές υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού με το οποίο δικαιούνται να οδηγήσουν ή να ναυλώσουν ιστιοφόρο σκάφος. 
Οι εκπαιδευτές είναι γνωστοί ιστιοπλόοι με πολλές διακρίσεις και χρόνια εμπειρίας στην θάλασσα, το δε σκάφος είναι σύγχρονο και πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας . Η δε σχολή του ΑΝΟΖ είναι εγκεκριμένη από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. 
Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν εκτός από την διακυβέρνηση του σκάφους και τις θεματικές ενότητες:
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΚΟΜΠΟΙ
ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ, ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,
ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ
ΝΑΥΤΙΛΙΑ (Εύρεση στίγματος – Χάραξη πορείας)
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ 
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Το κόστος της δίμηνης σχολής του ΑΝΟΖ για τον εκπαιδευόμενο είναι 300 ευρώ .
Η σχολή θα ξεκινήσει στις 19/10/2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου . 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στον κύριο Γιάννη Κούτση , Πρόεδρο του ΑΝΟΖ στο 6974747372 και στον κύριο Γιάννη Μαρίνο Έφορο ιστιοπλοίας στο 6932287353 . 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας του ΑΝΟΖ στο e-mailanozakynthos@gmail.com στέλνοντας mail με τα προσωπικά τους στοιχεία ( Ονοματεπώνυμο , Αριθ. Ταυτότητας ) « Για την σχολή Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας του ΑΝΟΖ » και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του ότι η σχολή έχει συγκεκριμένη δυνατότητα στην απορρόφηση ενδιαφερομένων. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου