Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Νέες επιτυχίες στο παγκόσμιο Ζίου Ζίτσου στην Πολωνία!

Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στην Βρότσλαβ της Πολωνίας, με τον Απολλοφάνους Φιλόξενος να μας κάνει για άλλη μία φορά υπερήφανους.

Μπορεί οι αθλητές του να μην ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, όμως οι επιδόσεις τους ήταν καταπληκτικές για το επίπεδο της διοργάνωσης. Ο πρωτεργάτης (και) αυτής της επιτυχίας, προπονητής και ιδρυτής του συλλόγου, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος δήλωσε:

"Τέλος του παγκόσμιου πρωταθλήματος Ζιου Ζίτσου στη πόλη Βροτσλαβ της Πολωνίας. ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ Άγγελος 5ος στην κατηγορία του γιατί στον μικρό τελικό για την Τρίτη θέση παρόλο που παίξαμε δυνατά δεν πήραμε το μετάλλιο. Πλέσσας Παναγιώτης 9ος κ ο Χριστόφορος Σούλης παρόλο που είχε δυο νίκες η ίωση που τον ταλαιπώρησε δεν μπόρεσε να πάρει μια θέση στην δεκάδα στην κατηγορία του των 29 αθλητών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν κ που κάνουν τη Ζάκυνθο υπερήφανη κ γνωστή στα πέρατα του κόσμου για το μεγαλείο ψυχής που έχουν τα παιδιά της.Οι στιγμές που ζούμε κάθε φορά σε τέτοιες διοργανώσεις ειναι μοναδικές κ γινόμαστε πιο πολυ οικογένεια !!!! 49 χώρες 500 αθλητές".













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου