Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καταπέλτης το φύλλο αγώνος κατά Ελατιακού – «Δεν θέλω να σφυρίζω αγώνες τους» δηλώνει ο Κωστάκης!

Τα… «απόνερα» από το ματς των Βολιμών είναι πολλά και έντονα! Ο διαιτητής Δημήτρης Κωστάκης με τους βοηθούς του, Αντώνη Πυλαρινό και Αντώνη Μποζίκη έκαναν πάνω από μία ώρα να φύγουν από τα αποδυτήρια στο δημοτικό γήπεδο Βολιμών μετά το επεισοδιακό παιχνίδι του Ελατιακού με τον Παναρτεμισιακό ΑΟ (1-3), την Κυριακή 20/11.
Ο λόγος, η συμπλήρωση του φύλλου αγώνος από τον κ. Κωστάκη και τα όσα επιβαρυντικά για το σύλλογο των Βολιμών και ειδικά για τον Πρόεδρο, Νίκο Ακτύπη.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βρέθηκε δημοσιογράφος από τα τοπικά ΜΜΕ (δεν είναι της παρούσης να θίξουμε το λόγο) με αποτέλεσμα η κάθε πλευρά να υποστηρίζει τα δικά της και φυσικά κανείς δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα.
Οπότε καλό θα ήταν οι δύο διοικήσεις να βγάλουν ανακοινώσεις για το τι έγινε και όχι εμμέσως πλην σαφώς να κατηγορούν τους δημοσιογράφους για τα όσα έγραψαν ή δεν έγραψαν!
Επίσης, καλό θα ήταν να δούμε και το τι έγραψε ο παρατηρητής του αγώνα, διότι μία από τις ιδιότητές του είναι και αυτή. Άλλωστε το λέει η ειδικότητά του. Να παρατηρεί όλα όσα γίνονται στον αγώνα.

ΚΩΣΤΑΚΗΣ: «Θα ζητήσω κώλυμα στα ματς του Ελατιακού»
Σε συνάντησή μας με τον διαιτητή του συγκεκριμένου αγώνα, Δημήτρη Κωστάκη μας εξιστόρησε (από την πλευρά του) τα όσα έζησε στις Βολίμες και μας τόνισε: «Θα ζητήσω κώλυμα στα ματς του Ελατιακού».
Το… μπαλάκι μεταφέρεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ζακύνθου που καλείται να αποφασίσει τις ποινές!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου