Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ματσάρα στο Μαχαιράδο και νίκη για Ζακυνθιακό - Όλα τα αποτελέσματα (photos)

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου όπου ο Παναρτεμισιακός ΑΟ υποδέχτηκε τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό, στο ματς που έριξε την αυλαία της 11ης  αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. 

Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 (0-0 ημίχρονο) και να κρατήσουν την επαφή τους με την κορυφή.
Ο Παναρτεμισιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έδειξε ότι θα ήταν… σκληρό καρύδι, κάτι που απέδειξε στα πρώτα 45 λεπτά. Ο προπονητής της ομάδας των Λαγκαδακίων, Θανάσης Σταματόπουλος είχε… «διαβάσει» σωστά τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει σωστά τους χώρους και το κυριότερο, κατάφερε να κλείσει το ατού των «κυανοκίτρινων» Λουί Μπεσού.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς χωρίς Σούρμπη και Μαλλιά (είχαν κάποιους μικροτραυματισμούς) και δεν είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Όλα άλλαξαν με την έναρξη της επανάληψης όπου μόλις στο 46΄ ο Κομιώτης κέρδισε πέναλτι από τον Μπάστα και ο Φυτόπουλος από τη βούλα του πέναλτι έκανε το 0-1.

Στο 68΄ ήρθε η απάντηση και η ισοφάριση με τον Βασίλη Κλάδη, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μπεσού έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του , ενώ το τελικό 1-3 πέτυχε ο Μαλισώβας στο 77΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 9΄ με τον Πέττα.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
ΔΟΚΑΡΙ: Ο Ραφαήλ Πέττας θα εκτελέσει το φάουλ και ο Φαραός με εντυπωσιακή απόκρουση (και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού) θα γλυτώσει την εστία του και θα κρατήσει το 0-0.
15΄ Από αριστερά ο Σόρα θα βγάλει τη σέντρα και ο Μαλισώβας από καλή θέση (μόνος του) θα πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ.
28΄ Από καλή θέση ο Αλεξανδρίδης θα πιάσει το διαγώνιο σουτ και η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
29΄ Ωραία ενέργεια του Μαλισώβα που θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα καθυστερήσει όμως και θα χάσει την μπάλα.
39΄ Το ένα-δύο Μαλισώβα και Πέττα, ο τελευταίος θα κάνει το συρτό σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
46΄ ΓΚΟΛ: Ο Κομιώτης θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Μπάστα και ο Φυτόπουλος δεν θα αστοχήσει στην εκτέλεση πέναλτι (η μπάλα πρώτα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα), ανοίγοντας το σκορ, 0-1.
65΄ Το ένα-δύο Μπεσού-Κίτου, ο τελευταίος θα κάνει το δυνατό σουτ, με τον Φαραό να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
68΄ ΓΚΟΛ: Από λάθος της άμυνας του Ζακυνθιακού (ολιγωρία) ο Βασίλης Κλάδης με σουτ (έγινε και κόντρα σε αμυντικό) ισοφάρισε σε 1-1.
69΄ ΓΚΟΛ: Ωραία ενέργεια των φιλοξενούμενων, με τον Κομιώτη να βγάζει ασίστ με τακουνάκι στον Μπεσού που σε… ρυθμό προπόνησης απλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
71΄ Μοναδική ευκαιρία με τον Κορφιάτη να κάνει το 2-2, όταν απέναντι στον Διαμαντή σούταρε άουτ.
75΄ Ωραία πάσα του Μαλισώβα στον Πέττα κι αυτός σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει άουτ.
77΄ ΓΚΟΛ: Αντιστροφή ρόλων… ο Πέττας έδωσε στον Μαλισώβα, όμως αυτός δεν θα αστοχήσει και μξε πλασέ θα κάνει το 1-3.
90΄+2΄ Ο Πέττας θα βγει μόνος του απέναντι από τον Φαραό με τον τελευταίο να διώχνει την μπάλα στο σουτ του Πέττα και ο Σούρμπης στην εξέλιξη της φάσης από πλάγια θέση θα σουτάρει άουτ.

90΄ + 4΄ Ο Μαλλιάς θα μπει από δεξιά στην περιοχή μόνος του, αλλά το διαγώνιο σουτ που θα επιχειρήσει η μπάλα θα περάσει άουτ. 

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. (Σταματόπουλος Θαν.): Φαραός, Πολίτης, Χριστοδουλόπουλος, Τσιόλης, Καπετάνης, Μπάστας, Βαρβαρίγος Ν., Κλάδης Β., Αλεξανδρίδης, Τσιριγώτης (4΄ λ. τρ. Ζαφιράνκε, 64΄ Σταμίρης), Κορφιάτης (87΄ Ραυτόπουλος).

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Τρουπιώτης Παν.): Διαμαντής, Φυτόπουλος, Κυριάζος, Μπιάζης, Κωστακιώτης, Κίτος, Κομιώτης (81΄ Σούρμπης), Πέττας, Μπεσού (90΄ Μαρούδας), Μαλισώβας, Σόρα (64΄ Μαλλιάς).





Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ - ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ      7-2

ΑΟ ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ - ΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ    2-0

ΑΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ - ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕΣ     0-3

ΑΕ ΝΑΦΘΙΩΝ/ΚΕΡΙΟΥ- ΑΟ  ΑΛΙΚΑΝΑΣ      1-1

ΑΣ ΑΙΟΛΟΣ  - ΑΟ ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ     6-1


ΔΕΥΤΕΡΑ   23/01/2017
ΑΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ    ΓΗΠ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ   ΩΡΑ : 15.00
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ - ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΜΑΤΣΑΣ



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου