Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Μπορεί να δούμε το Ζάκυνθος-Τσιλιβή στο Δημοτικό Στάδιο!

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα γίνει τελικά το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου ανάμεσα στον ΑΠΣ και το Τσιλιβή στο Δημοτικό Στάδιο.

Συγκεκριμένα έχει γίνει αίτημα από τον εργολάβο και τον υπεύθυνο του γηπέδου να παραχωρηθεί μόνο ο αγωνιστικός χώρος για αυτό το λόγο, επειδή το στάδιο ακόμα είναι ουσιαστικά «εργοτάξιο» και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι υπόλοιποι χώροι του. Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι είναι πιθανό να γίνει το παιχνίδι στο γήπεδο, το οποίο θα ανοίξει τις «πύλες» του μετά το περσινό ματς της Ζακύνθου με τη Λάρισα, όπου είχε ηττηθεί με 1-0. Οι «κυανοκίτρινοι» ήθελαν μάλιστα το πρώτο ματς για το 2017 να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο και είναι πολύ πιθανό το αίτημα τους να υλοποιηθεί. Βέβαια να σημειώσουμε ότι για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο, θα πρέπει να δώσει και παραχωρητήριο ο Δήμαρχος Ζακύνθου και η ΕΠΣ να ορίσει το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο.
Πρέπει να τονίσουμε ότι ο υπεύθυνος της κατασκευαστικής εταιρίας συμφωνεί για να γίνει αγώνας πρωταθλήματος στο γήπεδο και να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να μπει στο Δημ. Στάδιο, μετά από τόσους μήνες που είχε κλείσει υποχρεωτικά για εργασίες.

Τοποθετήθηκαν πάγκοι και δίχτυα
Εν τω μεταξύ στο Δημοτικό Στάδιο τοποθετήθηκαν κανονικά οι νέοι πάγκοι και τα δίχτυα που είχε αγοράσει ο Δήμος προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται ή θα προπονούνται στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα στο γήπεδο το μόνο που απομένει είναι να τοποθετηθεί το ταρτάν στον στίβο, το οποίο αναγκαστικά θα μπει όταν ανοίξει ο καιρός και οι θερμοκρασίες είναι κατάλληλες.


πηγή: imerazante.gr
Συντάκτης: Διονύσης Μπινιώρης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου