Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΨΑΡΡΗΣ: Ντεμπούτο στη B’ Eθνική

Από την αρχή στα βαθιά μπαίνει ο διαιτητής της ΕΠΣ Ζακύνθου Κώστας Ψάρρης, ο οποίος θα είναι β’ βοηθός στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής ανάμεσα σε Πανελευσινιακό και Πανσερραϊκό.
Το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο για «παρθενικό» του 23χρονου Ζακυνθινού διαιτητή, ο οποίος πάντως απέδειξε την αξία του, ενώ είχε εξαιρετικούς βαθμούς στα τεστ στα οποία υποβλήθηκε πριν από μικρό χρονικό διάστημα. Για αυτόν τον λόγο και προβιβάστηκε στη Β’ Εθνική, έχοντας την ευκαιρία να κάνει βήματα μπροστά και για τη Ζακυνθινή Διαιτησία.
Να πούμε ότι στον αγώνα πρώτος διαιτητής θα είναι ο «δικός» μας Άγγελος Αδαμόπουλος με α’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Δεληθόδωρη (Αθηνών), ενώ εκτός από τον Ψάρρη, τέταρτη διαιτητής θα είναι η Αντωνίου Ελένη (Ανατ. Αττικής).
Εν τω μεταξύ στο ματς της περασμένης Τετάρτης του Παναιγιάλειου με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Εθνικής διαιτητής α΄βοηθός ήταν ο Αντώνης Πυλαρινός και τέταρτος ρέφερι ο Άγγελος Αδαμόπουλος. Οι δυο διαιτητές άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις σε ένα δύσκολο ματς.

Να σημειώσουμε ότι η Ζακυνθινή διαιτησία έχει κάνει βήματα προς τα μπροστά, με την παρουσία της στις Εθνικές Κατηγορίες να αποδεικνύει ότι και στο μέλλον θα έχουμε επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα.

πηγή: imerazante.gr Συντάκτης Διονύσης Μπινιώρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου