Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Αποχώρησε με αιχμές ο Τάσος Κακολύρης

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Καλαμακίου ο μέχρι πρότινος προπονητής Τάσος Κακολύρης. Ο νεαρός Ζακυνθινός τεχνικός που ήταν δίδυμο με τον Ανδρέα Γκούσκο τη φετινή χρονιά στο προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να αποχωρήσει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το σωματείο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν υπήρχε σεβασμός από κάποιους από το συμβούλιο. Εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά και την ομάδα και ευχαριστώ πολύ τον Ανδρέα Γκούσκο για τη συνεργασία».
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Κακολύρης αποχωρεί ως αήττητος από την τεχνική ηγεσία του Καλαμακίου, αφού στα ματς που κάθισε στον πάγκο η ομάδα δεν είχε γνωρίσει ήττα. Να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι που κέρδισε ο Απόλλωνας με 8-5 το Καλαμάκι, ο κ. Κακολύρης απουσίαζε από τον πάγκο, αφού ήταν εκτός Ζακύνθου.
Να αναφέρουμε ότι κύκλοι κοντά στον νεαρό τεχνικό σημείωναν ότι ο ίδιος ήταν δυσαρεστημένος από την έντονη κριτική που είχε δεχτεί για τις εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα και τον είχαν ενοχλήσει ιδιαίτερα.

Το Καλαμάκι από την πλευρά του συνεχίζει την πορεία του για την κατάκτηση της ανόδου στη Β’ Κατηγορία, με τον Ανδρέα Γκούσκο να μένει επικεφαλής της τεχνiκής ηγεσίας για την δύσκολη συνέχεια. Η ομάδα καλείται να μείνει εντός των θέσεων που οδηγούν σε προβιβασμό, θέλοντας να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν.



πηγή: imerazante.gr Συντάκτης Διονύσης Μπινιώρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου