Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ: «Παραιτούμαι από την προεδρία του Παναρτεμισιακού»

Την αποχώρηση του με ανακοίνωση του γνωστοποίησε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Παναρτεμισιακού, Γιάννης Βαρβαρίγος.
Ο άνθρωπος που ανέλαβε την διοικητική ηγεσία από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου τόνισε ότι υπήρξαν κάποιοι που τον πολέμησαν και τον έκαναν να οδηγηθεί στην φυγή από την ομάδα, την οποία αφήνει και στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Α΄ Κατηγορία.
«H απόφαση για την παραίτηση μου οφείλεται στην συνέλευση του συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19-02-2017. Ως πρόεδρος είχα ενημερώσει για την συγκέντρωση άτομα σχετικά με την ομάδα, όμως παρευρέθηκαν ποδοσφαιριστές. Εξέφρασαν την γνώμη τους με πολύ άσχημη συμπεριφορά και ύφος προς το πρόσωπο μου. Όλο αυτό ήταν προγραμματισμένο πίσω από την πλάτη μου δίχως κάποια αναφορά. Πριν υπάρξω πρόεδρος αλλά και μετά έχω συνεισφέρει σε πολλά για την ομάδα του Παναρτεμισιακού, τα οποία κάποιοι δεν τα σέβονται. Εγώ λοιπόν αφήνω την ομάδα στην τέταρτη θέση, όπως ήταν και ο στόχος μου. Αυτοί που κατάφεραν και με πολέμησαν για να φύγω ας αναλάβουν όλες τις υποχρεώσεις χωρίς να γυρίζουν την πλάτη τους».
Ο κ. Βαρβαρίγος θέλησε να ευχαριστήσει ανθρώπους και ποδοσφαιριστές που τον στήριξαν μέχρι το τέλος, ενώ σημείωσε ότι τις υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, τις αναλαμβάνει το συμβούλιο του Παναρτεμισιακού.
Συγκεκριμένα είπε: «Θέλω μόνο να ευχαριστήσω 2-3 άτομα που ήταν μαζί μου και με στήριξαν ως το τέλος. Καθώς επίσης και τα παιδιά στην ομάδα. Οι υποχρεώσεις για τα παιδιά όπως ανέφερα και παραπάνω οδηγούνται στο συμβούλιο».
Σύμφωνα με πληροφορίες η αποχώρηση του Γιάννη Βαρβαρίγου από την προεδρία του Παναρτεμισιακού δεν είναι ακόμα επίσημη, ωστόσο απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να αποχωρήσει από το σωματείο. Όπως ανέφεραν κύκλοι προσκείμενοι σε εκείνον, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφαση του, όντας δυσαρεστημένος από αρκετές καταστάσεις που τον οδήγησαν στο τέλος της πορείας του στον Παναρτεμισιακό. Στον σύλλογο η επόμενη ημέρα είναι ερωτηματικό, με την ομάδα να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Α’ Κατηγορίας, έχοντας εξαιρετική αγωνιστική πορεία, ενώ βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα αναμένεται να υπάρξει διοικητικό συμβούλιο στην ομάδα προκειμένου να αποφασιστεί η επόμενη ημέρα που θα είναι χωρίς τον Γιάννη Βαρβαρίγο στην προεδρία, με τα Λαγκαδάκια να θέλουν να προχωρήσουν χωρίς αναταράξεις και να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο που και κόντρα στη Ζάκυνθο (σελ. 16) απέδειξαν ότι φέτος έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και με εξαιρετικά αποτελέσματα.



πηγή: imerazante.gr  Συντάκτης: Διονύσης Μπινιώρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου