Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Στον τελικό κυπέλλου με ΑΟ Κατασταρίου!

Σε ένα κλασσικό ντέρμπι, ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός κατάφερε τελικά να λυγίσει το Τσιλιβή με 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο και να τσεκάρει το εισιτήριο της για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ζακύνθου, όπου θα αντιμετωπίσει το Καταστάρι την 25η Μαρτίου.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κωζή να στέλνει την μπάλα με ανάποδο ψαλίδι λίγο άουτ από την εστία του Διαμαντή που έκανε κακή έξοδος στο 36′.
Τελικά στο 43′ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ μετά από βαθιά μπαλιά του Μαλισόβα και εξαιρετικό τελείωμα του Εριτιέ που νίκησε τον Κλάδη με δυνατό διαγώνιο σουτ. Με αυτό το σκορ (1-0) πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο κεφάτοι και «πέταξαν» την πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους στο 54′ αφού οι Χιονίδης, Σούρμπης και Πέττας έφυγαν μόνοι τους με έναν αμυντικό του Τσιλιβή αλλά απέτυχαν να σκοράρουν.
Στο 61′ ο Εριτιέ γύρισε προς τον Μπεσού, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 2-1.
Στο 67′ ο Χιονίδης μόνος του με την εστία μετά από γύρισμα του Πέττα αστόχησε, ενώ στο 72′ ο Κλάδης απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Πέττα μετά από κόρνερ.
Από εκεί και πέρα το Τσιλιβή πίεσε για το γκολ, με τον Νικολόπουλος στο 74′ να μην μπορεί να κερδίσει τον Διαμαντή, ενώ στο 84′ ο τερματοφύλακας του ΑΟΠ Ζακυνθιακού έκανε την απόκρουση του αγώνα σε εκπληκτικό μακρινό σουτ του Τσιριγώτη.
Στο 90′ ο Χιονίδης ολομόναχος με τον Κλάδη αστόχησε, σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι της εστίας του, ωστόσο ο Πέττας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Με μερικά λάθη αλλά όχι τόσο σοβαρά η διαιτησία του Καλογεράκου (βοηθοί Κλάδης και Πυλαρινός)

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Τρουπιώτης – Νόλης): Διαμαντής, Φυτόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Κωστακιώτης (46′ λ.τρ. Μπιάζης), Μαλισόββας, Χιονιδης, Πέττας, Σούρμπης (83′ Κίτος), Εριτιέ (73′ Σόρα), Μπεσού

ΤΣΙΛΙΒΗ (Ντόβρος Ν.): Κλάδης Β., Κόκας (58′ Νικολόπουλος), Βελλίδης, Κωζής (90′ Δρόσος Ανδρ.), Τσιριγώτης, Κλάδης Αγγ., Τσάνης, Γεωργίου Κ., Μαρούδας Μ. (75′ Γιακουμέλος Π.), Κακολύρης Ν.,Κόλα

* Μετά το τέλος του αγώνα έντονα παράπονα είχαν οι άνθρωποι του Τσιλιβή για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία και τη συμπεριφορά των παικτών των γηπεδούχων, με τον Μπάμπη Μάργαρη να χάνει μάλιστα την ψυχραιμία του απέναντι στον Στράτο Κουρούμαλο. Παρόλα αυτά το επεισόδιο δεν συνεχίστηκε.

* Περίπου 450 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο. Οι περισσότεροι στήριζαν τους γηπεδούχους.

* Εκτός από τον πάγκο του ζακυνθιακού έμειναν γιατί δεν ήταν δηλωμένοι ο προπονητής Δήμητρης Νόλης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γιαννάτος, σε μια απόφαση που προκάλεσε απορία. Μάλιστα ο κ. Νόλης είχε στη διάθεση του κάρτα προπονητή UEFA A’ από την ΕΠΟ, ωστόσο οι αρμόδιοι δεν την δέχτηκαν.

πηγή: imerazante.gr  Συντάκτης: Διονύσης Μπινιώρης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου