Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: "Άναψαν" στο Κερί από τη διαιτησία στο ματς με Απόλλωνα - Παράπονα και από τους φιλοξενούμενους!

Επεισοδιακή ήταν η νίκη του Απόλλωνα στη Λιθακιά για την 18η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας, αφού με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Παναγιωτόπουλο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κέρδισε το Κερί με 3-2.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τρομπούκη (βοηθοί Πόπορης και Γκούσκος) καθώς υποστηρίζουν ότι κράτησε πάνω από δέκα λεπτά καθυστερήσεις, ενώ και στα σφυρίγματα του θεωρούν ότι είχε σοβαρά λάθη.
Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας του Κεριού είχαν παράπονα με μέλη της διοίκησης να αναφέρουν: «Την άλλη Κυριακή τέρμα τα αστεία, όποιος διαιτητής παίζει στη Λιθακιά θα παίζει σωστά. Αν δεν παίζουν 50-50 θα γίνεται χαμός».
Να σημειώσουμε ότι και τα τρία γκολ της νίκης του Απόλλωνα έβαλε ο Παναγιωτόπουλος, ενώ οι Λιβέρης Παύλος και Σπύρος σημείωσαν τα τέρματα των γηπεδούχων.
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το φύλλο αγώνα αποβλήθηκε στο 40′ ο προπονητής του Απόλλωνα Ν. Κοντονής γιατί είπε στο διαιτητή «ντροπή σου», ενώ για τον ίδιο λόγο γράφτηκε στο φύλλο αγώνα και ο εκπρόσωπος του Κεριού Λιβέρης Κ. που είπε επίσης στο διαιτητή Τρομπούκη ντροπή σου.
Έμπειρο στέλεχος του Κεριού ανέφερε πάντως ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο πρωτάθλημα, η ομάδα θα αποχωρήσει, ενώ τόνιζε ότι τα παιδιά αφήνουν τις δουλειές τους για να παίξουν μπάλα και τους αδικούν στο γήπεδο. Από τη μεριά του και ο Απόλλωνας είχε τα δικά του παράπονα από τη διαιτησία σε ένα παιχνίδι γεμάτο εντάσεις.


Αγανάκτηση και από τον Απόλλωνα για τη διαιτησία
Εκτός από το Κερί πάντως και ο Απόλλωνας έχει φριχτά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Τρομπούκη με μέλη της διοίκησης να ζητάνε δυο πέναλτι. Ένα στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο 45λεπτο. Στην πρώτη περίπτωση υποστηρίζουν ότι ο τερματοφύλακας του Κεριού έπρεπε να αποβληθεί για ανατροπή του Βεντουρή, ενώ τονίζουν ότι ο διαιτητής δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα και επέτρεψε τα πολλά φάουλ στο παιχνίδι. Στην ομάδα τόνιζαν ότι είναι αγανακτισμένοι και αυτοί με την αντιμετώπιση που δέχτηκαν, σε ένα ματς που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, ενώ παραπονιούνται για κόκκινες κάρτες που δεν βγήκαν ποτέ από το τσεπάκι του διαιτητή.
Σε κάθε περίπτωση και τα δυο σωματεία αποχώρησαν παραπονούμενα και γεμάτα ένταση από το παιχνίδι.

To υπόλοιπο πρόγραμμα της Β’ Κατηγορίας
Κυριακή 19 Μαρτίου
Δόξα Πηγαδακίων – Αστέρας Πλάνου 11.00 Γηπ. Αγγερικού
ΑΟ Βασιλικός – Αλυκανάς 11.30 Γηπ. Αμπελόκηπων
Κεραυνός Βουγιάτου – Αετός Καλιπάδου 11.30 Γηπ. Μαχαιράδου
Καλαμάκι – Έσπερος 15.00 Γηπ. Αμπελόκηπων
Δευτέρα 20 Μαρτίου
Αίολος Σαρακηνάδου – Δόξα Λιθακιάς 15.00 Γηπ. Αγγερικο
Ρεπό: ΑΟ Λεβάντε

Βαθμολογία
1. Απόλλωνας 44
2. Καλαμάκι 41
3. ΑΟ Βασιλικός 36
4. ΑΟ Λεβάντε 31
5. Δόξα Λιθακιάς 30
6. Αστέρας Πλάνου 24
7. Αίολος Σαρακηνάδου 24
8. Αετός Καλιπάδου 18
9. Κερί 17
10. Κεραυνός Βουγιάτου 12
11. Αλυκανάς 9
12. Έσπερος 6
13. Δόξα Πηγαδακίων 0



Πηγή κειμένου: imerazante.gr

Πηγή φωτό: Dion Karampelas







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου