Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η ΑΓΕΖ τιμά τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στις 11 το πρωί στο Κλειστό της Παναγούλας, αφού αθλητές και γονείς της ΑΓΕΖ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και προπονητές Παναγιώτη Γιαννάκη.
Όντας μια προσωπικότητα ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα μας, αφού κατέκτησε και σαν μπασκετμπολίστας και σαν αθλητής το Ευρωμπάσκετ στην καριέρα του, θα μεταφέρει κάποιες από τις εμπειρίες του στα μικρά παιδιά που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.
Μάλιστα η διοίκηση της ΑΓΕΖ αναμένεται να τιμήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την τεράστια προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό και να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του στο κλειστό της Παναγούλας που είναι πολύτιμη για τα μικρά παιδιά.
Στο πλαίσιο αυτής της δράσης ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μάργαρης ανέφερε στην συνέντευξη τύπου της περασμένης Πέμπτης, ότι είναι πολύ σημαντικό για το νησί και τα σωματεία ο ερχομός των τέτοιων ανθρώπων, διότι μπορούν να δώσουν πολύτιμες συμβουλές και στους προπονητές και τους παράγοντες αλλά και στους αθλητές και να τους βοηθήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στους προσωπικούς στόχους.

Η ανακοίνωση της ΑΓΕΖ για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την παρουσία του στο Κλειστό της Παναγούλας την προσεχή Κυριακή.

«Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, ένας απ’ τους καλύτερους Έλληνες αθλητές αλλά και ένας απ’ τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ έρχεται στη Ζάκυνθο και θα δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΑΓΕΖ. Περιμένουμε λοιπόν όλους, τους αθλητές, τους γονείς αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο να παρευρεθούν στο κλειστό της Παναγούλας την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 11:00 για να τιμήσουμε όλοι μαζί τον μεγάλο αθλητή και προπονητή. Η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι ένα μεγάλο γεγονός όχι μόνο για το τμήμα μπάσκετ αλλά για όλον τον Ζακυνθινό αθλητισμό. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η είσοδος εννοείται ότι είναι ελεύθερη».

πηγή: imerazante.gr  Συντάκτης: Διονύσης Μπινιώρης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου