Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ: Τιμή στους ερασιτέχνες αθλητές και σωματεία της Ζακύνθου

Προσθήκη λεζάντας
Μια σπουδαία εκδήλωση πραγματοποιείται το προσεχές Σάββατο στις 19.00, καθώς στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου τιμά αθλητές και σωματεία που διακρίθηκαν τη σεζόν 2015-16. Η γιορτή αναμένεται να έχει και ειδικές βραβεύσεις σε επίτιμους καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού.

Σύμφωνα με την λίστα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα αυτοί που θα τιμηθούν ξεχωριστά είναι οι: Βούλα Κοζομπόλη – Ασημένια Ολυμπιονίκης ομάδας γυναικών πόλο/ Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών, Παναγιώτης Γιαννάκης – Καταξιωμένος Προπονητής και αθλητής μπάσκετ, Γιώργος Καραγκούνης – Πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, ρέκορντμαν συμμετοχών και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Δημήτρης Ράφτης – Προπονητής του χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια και του επίσης κορυφαίου αθλητή Βλάση Μάρα, Λιγνός Γεράσιμος – Παραολυμπιονίκης στο Ριο της Βραζιλίας το 2016, Μάγδα Γαζέα – Μαραθωνοδρόμος με σημαντικές διακρίσεις στην καριέρα της, Νικολέτα Μάργαρη – Κατόχος Πανελλήνιου Ρεκόρ στις παγκορασίδες στα 50μ. πεταλούδα, Πρεβώ Νίκη Σπίνου, Θεοδώση Μαρία Ελένη, Λούντζης Δανιήλ, Παναγιώτης Πλέσσας – Παγκόσμιοι Πρωταθλητές με τον Απολλοφάνος Φιλόξενος στο Ζίου Ζίτσου, Μαρία Βαρβαρίγου – Πανελληνιονίκης στο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών της Άρσης Βαρών, Χάρης Μαυρίας – Διεθνής ποδοσφαιριστής και Στάθης Καραμαλίκης – Ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα σε Superleague, Football League και Γ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα τα σωματεία και οι αθλητές που θα βραβευθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι: ΑΓΕΖ – Τμήμα Στίβου και Μπάσκετ, ΑΝΟΖ – Τμήμα Κολύμβησης και Ιστιοπλοΐας, Απολλοφάνους Φιλόξενος, ΑΛΕΖ, Αθλητική Λέσχη Ζακύνθου «Ο Γέρανος», Ομάδα Μικτών Νέων της ΕΠΣ Ζακ. , ΑΟ Λεβάντε, Αθλ. Γυμναστικός Σύλλογος «Ήλιδα»,ZAO – Σύλλογος Βόλεϊ, ΖΑΟΑ – Σύλλογος Αντισφαίρισης , Αθλ. Γυμναστικός Σύλλογος «Ολυμπιάδα Ζακύνθου», Αθλ. Σκοπευτικός Όμιλος «Σμπάρο» και Φιλόξενος Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Μαριλένα Παπαδάτου.
Η Περιφερειακή Ενότητα έχει καλέσει για να παρευρεθούν στη γιορτή τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Ζακύνθου Στάυρο Κοντονή, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό.

Νέες αντιδράσεις για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος
Το παράπονο του εξέφρασε ο πρώην γενικός αρχηγός και μέλος της διοίκησης της Ζακύνθου Βασίλης Μουζάκης, για την απουσία του συλλόγου από την εκδήλωση. Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι θα έπρεπε να βραβευτεί η ομάδα για την προσφορά της στο νησί αλλά και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα χρόνια που βρισκόταν στη Β’ Εθνική.
«Η Ζάκυνθος δεν έχει ανάγκη να βραβευθεί, διότι τόσα χρόνια στη Δ’ την Γ’ και τη Β’ Εθνική τιμήθηκε από τον κόσμο που είναι στο πλευρό της και από τον υπόλοιπο κόσμο στην Ελλάδα. Καλές είναι οι βραβεύσεις που γίνονται για όλα τα σωματεία και πρέπει κάποια παιδιά να βραβεύονται που εκπροσωπούν το νησί. Έπρεπε να βραβευτούν και ποδοσφαιριστές που ήταν στη Ζάκυνθο. Έχουμε ματώσει εγώ και κάποιοι ανθρώποι για να προβάλλεται το νησί μας μέσω του ΑΠΣ».

πηγή: imerazante.gr  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Διονύσης Μπινιώρης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου