Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Με Διον. Σούλη η Ζάκυνθος έγινε... Παγκόσμια!!!

Περήφανο το νησί της Ζακύνθου έκανε για άλλη μια φορά ο σύλλογος πολεμικών τεχνών Απολλοφάνους Φιλόξενος, ο οποίος ξεχώρισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (κάτω των 21 και κάτω των 18 ετών), αφού κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Χριστόφορο- Διονύση Σούλη.
Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε στην κατηγορία Κ-21 αγοριών και κατάφερε στον μικρό τελικό να καταλάβει την τιμητική Τρίτη θέση και να κερδίσει πανάξια το χάλκινο μετάλλιο. Για τον αθλητή του μίλησε ο προπονητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος λέγοντας: « Ο Σούλης είναι αθλητής υψηλού επιπέδου και κατάφερε επιτέλους να κατακτήσει μετάλλιο μετά από σημαντική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Γενικώς η Ζάκυνθος ξεχώρισε στους αγώνες και θέλω να τονίσω ότι και άλλοι σύλλογοι από την Ελλάδα είχαν διακρίσεις. Σαν Απολλοφάνους θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Σε αυτό θα πρέπει να είναι αρωγοί και οι γονείς για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Για τον Σούλη η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, με τον αθλητή να συμμετέχει συνέχεια σε σημαντικές διοργανώσεις, χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάσει σε κάποιο μετάλλιο. Τώρα οι κόποι του είχαν αποτέλεσμα για το νησί μας, με τον ίδιο να επιστρέφει με την τρίτη θέση.

πηγή: imerazante.gr  Συντάκτης: Διονύσης Μπινιώρης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου