Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΑΓΕΖ-ΣΤΙΒΟΣ: Πολλές υποσχέσεις από Μάρλη!

Το μετάλλιο μπορεί να έλειψε αυτή τη φορά για την Μάγδα Γαζέα και την Μάρα Μάρλη που συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, αλλά η απόδοση τους σε γενικές γραμμές ήταν εξαιρετική. Συγκεκριμένα στον Ημιμαραθώνιο συμμετείχε η έμπειρη Μάγδα Γαζέα.
Η δρομέας της ΑΓΕΖ κατέλαβε την τέταρτη θέση με χρόνο 1 ώρα και 25 λεπτά και για λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να ανεβεί στο βάθρο. Πάντως έδειξε ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό που είχε και δεν της επέτρεψε στο Μαραθώνιο πέρσι να πάρει κάποιο μετάλλιο.
Από τη μεριά της η νεαρή Μάρα Μάρλη έτρεψε στα 3 χλμ. γυναικών, αντιμετωπίζοντας και πιο έμπειρες αθλήτριες και έφτασε μέχρι την 6η θέση. Το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο για τη δρομέα της ΑΓΕΖ αφού βελτίωσε το χρόνο της σε σχέση με πέρσι που είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο, αφού τερμάτισε σε 11 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα.
Η Μάγδα Γαζέα μετά το τέλος των αγώνων δήλωσε στην «Ημέρα»: » Δεν είχα προσδοκίες αλλά ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και ανεβαίνω σιγά σιγά. Έγινε ένας καλός αγώνας. Η Μάρα (Μάρλη) από την πλευρά της έκανε πολύ καλή κούρσα. Ήταν μια θετική εμφάνιση από εκείνη».

Να σημειώσουμε ότι η Μάγδα Γαζέα μαζί με τον σύζυγο της και προπονητή Νίκο Ακτύπη προπονούν τη Μάρα Μάρλη για να τρέχει σε μεγάλες αποστάσεις και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά για μια ταλαντούχα αθλήτρια.


πηγή: imerazante.gr  Συντάκτης: Διονύσης Μπινιώρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου