Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΖΑΟ: Οι σημαντικές απουσίες του στέρησαν τη νίκη

Πληγωμένες από τους τραυματισμούς και χωρίς πάθος παρουσιάστηκαν οι γυναίκες του ΖΑΟ στον κρίσιμο πρώτο αγώνα της β’ φάσης κόντρα στον Σπαρτιατικό.
Η ομάδα βόλεϊ του νησιού μας έχασε εύκολα στο Κλειστό της Παναγούλας με 3-0 σετ και είναι με την πλάτη στον τοίχο σχετικά με την πρόκριση της για τον τρίτο γύρο.
Ο Σπαρτιατικός από το πρώτο σετ έδειξε την υπεροχή του, αφού ξέφυγε με 21-11 και έκανε με 25-12 το 1-0, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 10-3 και τέλικα επικράτησαν με 25-14 (2-0 σετ). Στο τρίτο σετ ο ΖΑΟ πάλεψε περισσότερο για να κάνει την ανατροπή και προηγήθηκε με 9-6, ωστόσο ο σύλλογος από τη Λακωνία αντέδρασε άμεσα πήρε τα ηνία με 20-16 και κέρδισε το παιχνίδι με 3-0 σετ (25-21 το αποτέλεσμα του τρίτου σετ).
Άτυχη ήταν η αθλήτρια του Σπαρτιατικού Τζεμαλάϊ καθώς χτύπησε στο πρώτο σετ στο γόνατο της και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αφού δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι της. Επόμενο ματς για τον ΖΑΟ είναι με την Ομόνοια Ναυπάκτου εκτός έδρας.

Τα σετ: 12-25, 14-25, 21-25
ZAO (Aβτζής Γρ.): Σπαθάτου Γ., Κολυβά Α., Παπαδάτου, Κανάρη Α., Τσιριγώτη Ζ., Παλαιοθοδώρου Α., Σπίνου Θ., Κολπονδίνου, Μαρίνου Α.

 ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.: Παπάζογλου, Αποστολοπούλου, Μαμμή, Τζεμαλάϊ, Λάμπρου Α., Τρουγκάκου, Κουρτσούνηνη, Καπετάνιου, Αθανασοπούλου, Μηλιάκου, Συνοδινου, Τσέμπελη.

πηγή: imerazante.gr  Συντάκτης: Διονύσης Μπινιώρης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου