Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ξέρω από διαιτησία»


Πολύ εκνευρισμένος και απογοητευμένος από αυτά που είδε στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο. Μίλησε για τραγικά λάθη της διαιτησίας, τόσο στο γκολ, όσο και σε επίμαχες φάσεις της Ζακύνθου. Αλλά, όπως είπε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:


ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ (Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 16 χρόνια στην Ιταλία και γνωρίζω από διαιτησία. Στο γκολ της Κέρκυρας έγινε ένα απίστευτο φάουλ υπέρ μας, ενώ, υπήρχαν ακόμη ένα κόρνερ και τρία-τέσσερα οφ σάιντ... Αλλά, αυτό είναι το ποδόσφαιρο!»
Έπειτα, ο Κολονέλο ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του, γιατί όπως υπογράμμισε «δικαιούταν παραπάνω οφέλη από αυτό το παιχνίδι, γιατί δημιούργησαν 6-7 ευκαιρίες για γκολ, ενώ, γενικά δεν πήγαν άσχημα στο ματς».
Ενώ, επιπροσθέτως, είπε ότι αν συνεχίσουν με παρόμοιες εμφανίσεις οι νίκες θα επιστρέψουν άμεσα.

Για πρώτη, ίσως, φορά, φέτος, ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου, τόσο πολύ ικανοποιημένος!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (Προπονητής Κέρκυρας): «Από τη μία βρισκόμαστε ξανά σε θέση ισχύος, αφού η Νίκη έμεινε πίσω με τέσσερις βαθμούς, ενώ, επιπλέον, τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα, κι εννοώ τους Γεωργακόπουλο και Γυφτοκώστα έδειξαν πως μπορούν να αποτελέσουν το ποδοσφαιρικό μέλλον της Κέρκυρας!
Σήμερα θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς κι αν γινόταν αυτοί να συνδυαστούν με καλή εμφάνιση. Και νομίζω πως τελικά καταφέραμε και τα δύο. Από τη μεριά της, η Ζάκυνθος ήρθε εδώ με άγνοια κινδύνου και χωρίς άγχος, κάτι που της το επέτρεπαν τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Εμείς, κακά τα ψέματα, είχαμε άγχος μετά τις δύο ήττες, αλλά νομίζω πως αντεπεξήλθαμε πολύ καλά. Σήμερα, κερδίσαμε τόσο τη Ζάκυνθο όσο και το άγχος μας. Έχουμε έμπειρους και σπουδαίους παίκτες, κι έτσι, δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα.»


Πηγή: corfusports



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου