Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Εύκολα στους «4» ο Ζακυνθιακός

Εύκολο μεσημέρι είχε ο πρωτοπόρος της Α΄ Κατηγορίας, Α.Ο. Ζακυνθιακός, απέναντι στον πρωτοπόρο της Β΄ Κατηγορίας, Α.Ο. Αλυκανά. Επικράτησε με το επιβλητικό 8-1, στο γήπεδο Πηγαδακίων και πέρασε στους «4» του θεσμού του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και με το… καλημέρα είχε δοκάρι (3ο  λεπτό) με τον Μαρούδα, όμως οι φιλοξενούμενοι έχοντας πιο ποιοτικούς παίκτες, κατάφεραν να ανοίξουν γρήγορα το σκορ (στο 10΄ με τον Δρόσο, που πέτυχε και χατ-τρικ) και πλέον τα πράγματα απλουστεύτηκαν. Πάντως οι παίκτες του Άκη Μαρίνου, αν το πίστευαν περισσότερο, θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα (είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Κονίδη).Η είδηση του αγώνα είναι ότι από τα 8 γκολ του Ζακυνθιακού, ο Μαλαφούρης δεν πέτυχε ΚΑΝΕΝΑ!!!



ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
ΔΟΚΑΡΙ για τον Αλυκανά. Ο Μαρούδας θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Χαρακτινού και θα καταλήξει άουτ.
7΄ Λάθος γύρισμα του Αρκαδιανού στον Χαρακτινό, ο Κονίδης δεν πρόλαβε να κερδίσει την μπάλα.
8΄ Ο Τζιάρος βγάζει κάθετη πάσα στον Βούτο που τον βγάζει απέναντι από τον Χαρακτινό, με τον τελευταίο να προλαβαίνει και μπλοκάρει την μπάλα.
10΄ ΓΚΟΛ: Ο Δρόσος με πλασέ θα ανοίξει το σκορ.
16΄ Ο Πλαρινός θα πιάσει την κεφαλιά και ο Χαρακτινός με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ.
22΄ Ο Μαλαφούρης θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από αριστερό δοκάρι του Ποταμίτη.
26΄ ΓΚΟΛ: Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αρκαδιανός θα πετύχει το 0-2.
28΄ Σουτ του Μαυρία, από καλή θέση, θα μπλοκάρει την μπάλα ο Χαρακτινός.
40΄ Εκτέλεση φάουλ του Τζιάρου, θα πέσει στη δεξιά του γωνία ο Χαρακτινός και θα μπλοκάρει την μπάλα.
42΄ ΓΚΟΛ: Ο Δρόσος και πάλι με διαγώνιο σουτ θα κάνει το 0-3.
43΄ ΔΟΚΑΡΙ για τον Αλυκανά. Λάθος διώξιμο του Χαρακτινού, η μπάλα στρώνεται στον Κονίδη που με σουτ θα «σημαδέψει» το αριστερό δοκάρι του Ζακυνθιακού.
49΄ ΓΚΟΛ: Ο Μαλαφούρης με πλάγιο θα βρει τον Δρόσο που με σουτ θα πετύχει το τρίτο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο για την ομάδα του.
60΄ Στην περιοχή ο Πέττας θα καθυστερήσει να σουτάρει και όταν το κάνει, έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.
69΄ ΓΚΟΛ: Ωραία πάσα του Κόλα για τον Μαλλιά από δεξιά που είδε τον Ποταμίτη να βγαίνει από την περιοχή του και με πλασέ πέτυχε το 0-5.
70΄ ΓΚΟΛ: Με τον ίδιο τρόπο σημειώθηκε το 0-6. Ο Καραμαλίκης θα βρει τον Μαλλιά και πάλι από δεξιά αυτός θα κάνει το διαγώνιο σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 77΄ ΓΚΟΛ: Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του Ζακυνθιακού, με τον Κόλα να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και με συρτό σουτ έκανε το 0-7.
82΄ ΓΚΟΛ: Ο Ποταμίτης θα ανατρέψει στην περιοχή τον Λάππο και ο διαιτητής Μαρίνος έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 0-8.
85΄ ΓΚΟΛ: Πέναλτι κέρδισε και ο Αλυκανάς, σε ανατροπή του Λυκομήτρου από τον Θεοδόση. Το εκτέλεσε ο ίδιος, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής (1-8).
Ο Α.Ο. Αλυκανάς αγωνιζόταν από το 78΄ με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού και αποχώρησης από το παιχνίδι του Γιώργου Μαυρία και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κάνει και τις τρεις αλλαγές τους.
Καλή η διαιτησία του Βασίλη Μαρίνου και των βοηθών του Τρομπούκη και Αντωνίου.

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ (Άκης Μαρίνος): Ποταμίτης, Μαρίνος Διον., Κονίδης, Βούτος (58΄ Κεμπά Π.), Μαρούδας (19΄ λ. τρ.  Μαρίνος Δημ.), Πλαρινός (61΄ Μαρίνος Θ.), Μαυρίας, Λυκομήτρος, Τζιάρος, Μαρίνος Π. Τσουκαλάς.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Λένο, Λάππος, Φυτόπουλος (65΄ Κίτος), Αρκαδιανός (46΄ λ. τρ. Θεοδόσης), Δρόσος, Μαλλιάς, Κόλα, Μαλαφούρης (56΄ Καραμαλίκης), Σούρμπης, Πέττας.


Σε λίγο ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου