Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Η Α.Ε.Κ. τις ευκαιρίες… ο Διαγόρας τα γκολ

Στο πρώτο της παιχνίδι για τα playoffs ανόδου στην Γ Εθνική, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι κόντρα στον Διαγόρα Βραχνέικων χάνοντας με 2-0 στην Πάτρα, σε ένα παιχνίδι όμως που με την μορφή που είχε σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω. Ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ με έναν εντελώς ανορθόδοξο τρόπο, όταν ο πολύπειρος Μπαλτιμάς, έκανε ένα δυνατό βολέ, η μπάλα έσκασε μία φορά, ο Λούλουδας έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω με τον Λαζανά να κάνει και αυτός με την σειρά του μία δεύτερη κεφαλιά, και την μπάλα να παίρνει μία περίεργη τροχιά καταλήγοντας στα δίχτυα του Άννινου, που στην προσπάθεια του να διώξει, χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια έγινε αλλαγή. Στη συνέχεια του α΄ μέρους και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.


Μονότερμα στο δεύτερο η ΑΕΚ, αλλά…
Στην επανάληψη, λες και δεν βγήκαν οι παίκτες του Διαγόρα από τα αποδυτήρια! Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν, όμως αν και είχαν τις ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 81΄ ο Λαζανάς μετά από μπαλιά του Μιχαλόπουλου, έγινε κάτοχος της μπάλας από θέση πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ (Κώστας Τσιπιανίτης): Μπαλτιμάς, Ντινόπουλος, Αμπατζής, Τσούντος, Βετούλας, Δεληγιαννάκης, Λαζανάς (90 Κοτσίνης), Δασουράς, Φράγκος, Παναγιωτόπουλος (92΄Ασλανίδης), Ανδρεόπουλος (69 Μιχαλόπουλος).
Α.Ε.Κ. (Σπύρος Παπαδάτος): Άννινος (19 Τσιντίλας), Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Ζαμπάυτης, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (79 Στάβερης), Χασάι, Πέτρο (79 Ψάλτης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου