Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στις 5 Ιουλίου η ΓΣ των μετόχων

Ορίστηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, που είναι το Σάββατο 5 Ιουλίου. Από τη στιγμή που η ομάδα πλέον έχει γίνει ΠΑΕ δεν μπορούν να συμμετέχουν φίλαθλοι που δεν έχουν αγοράσει μετοχές. Τις επόμενες ημέρες, με δελτίο τύπου η διοίκηση θα ανακοινώσει την ακριβή ώρα της συνέλευσης, καθώς και τα θέματα που θα συζητηθούν.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, η διοίκηση… «τρέχει» το τελευταίο διάστημα πάρα πολλά θέματα θέλοντας να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει το στάδιο της προετοιμασίας.
Συγκεκριμένα, γίνονται προσπάθειες να διαπραγματευτούν και να κρατήσουν στο σύλλογο 4-5 ποδοσφαιριστές που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχαν πολύ καλή απόδοση και πήραν… στην πλάτη τους την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις με τους παίκτες είναι σε καλό δρόμο και οι πιθανότητες να παραμείνουν στην ομάδα, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι, είναι αρκετές.
Επίσης, η διοίκηση με άκρα μυστικότητα κινείται και στο θέμα του προπονητή, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό. Επίσης, άνθρωποι της ομάδας, σε καθημερινή βάση, βρίσκονται στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για να επιλύσουν διάφορα τρέχοντα θέματα.
Τέλος, σε ότι αφορά με το θέμα που έχει προκύψει με το ΙΚΑ, δεν είναι τωρινό και αυτό απασχολεί περίπου 30 ομάδες της Football League. Ένα θέμα που η διοίκηση της ομάδας δείχνει να το αντιμετωπίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου