Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έλυσε τη συνεργασία με Δ. Αγγελάκη!

Από χθες οι δρόμοι της διοίκησης του νταμπλούχου ΑΟΠ Ζακυνθιακού και του γυμναστή της ομάδας, Δημοσθένη Αγγελάκη, χώρισαν! Η εξέλιξη αυτή ήταν γνωστή το τελευταίο διάστημα και μάλιστα ο μακεδόνας γυμναστής είχε κάνει γνωστές στη διοίκηση τις οικονομικές του απαιτήσεις, με τους διοικούντες να δείχνουν δυσαρέσκεια και μάλιστα να προσεγγίζουν τον έμπειρο γυμναστή, Παναγιώτη Γουσέτη!
Χθες, υπήρξε νέα συνάντηση όπου ο μακεδόνας προπονητής πήγε στο ραντεβού με αναθεωρημένη την άποψή του, ζητώντας εκ νέου τις περσινές του απολαβές.

Όμως η διοίκηση είχε πάρει πλέον την απόφασή της και του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από την εξέλιξη αυτή δείχνει να είναι χολωμένος ο προπονητής της ομάδας, Στράτος Κουρούμαλος, ο οποίος είχε… «δέσει» με τον Αγγελάκη.
Η «ΗΜΕΡΑ» επικοινώνησε με τον μακεδόνα γυμναστή, ο οποίςο έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να δηλώσω ότι δεν συνεχίζεται η συνεργασία μου με τον Ζακυνθιακό. Το θέμα δεν είναι οικονομικό. Κακώς μεταφέρθηκε το προηγούμενο διάστημα προς τα έξω. Σε μία συζήτηση που είχαμε κάνει με τη διοίκηση, είχαμε θέσει τους τρόπους λειτουργίας της ομάδας και η δική μου πρόταση ήταν να παραμείνω στην ομάδα μαζί με τον κ. Κουρούμαλο, με τον οποίο είχαμε πολύ καλή συνεργασία, πράγμα που αποτυπώθηκε με τις φετινές μας επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να αδικήσω τον κ. Κουρούμαλο του οποίου η ιστορία είναι καταγεγραμμένη.
Μετά από συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας, από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές είχαμε συμφωνήσει να μην υπάρχει άλλος προπονητής ανάμεσά μας.
Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία, αρχικά τον κ. Στράτο Κουρούμαλο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, τον φυσικοθεραπευτή Νίκο Κουρούμαλο, τους φιλάθλους της ομάδας που μας ακολούθησαν από την αρχή της χρονιάς και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ζακύνθου για την αγάπη του προς το πρόσωπό μου. Επίσης, ευχαριστώ για τη συνεργασία και όλους τους αθλητικούς συντάκτες του νησιού..

Καλή επιτυχία στην ομάδα του Ζακυνθιακού, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου