Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ: Παρουσίαση φανέλας αλά... Super League!

Το δικό του μήνυμα έστειλε για τη φετινή χρονιά ο Αλυκανάς που συμμετέχει στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις και παράλληλα τίμησε τους νέους του χορηγούς (οικογένεια Σπανού – High Clean και Hugiene Service) που θα στηρίζουν τον σύλλογο φέτος.

Η παρουσίαση που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο του Αλυκανά είχε το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον, με την διοίκηση και τον πρόεδρο Στάθη Γκαβό να εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο τεχνικό τιμ (Κώστας Τσουκαλάς προπονητής και Άκης Μαρίνος γυμναστής) ,αλλά και στους ποδοσφαιριστές.
Ο κ. Γκαβός που έχει περάσει και από το Καταστάρι πριν από μερικά χρονιά, αναφέρθηκε στην έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ήταν αισιόδοξος για το σωματείο του.
«Ξεκινήσαμε την χρονιά με την παρουσίαση της ομάδας και του χορηγού μας. Πιστεύω θα είναι μια εποικοδομητική σεζόν για όλους μας. Έχουμε τους στόχους μας που πιστεύω θα τους πετύχουμε. Θέλουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό στο τοπικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να περάσουμε και στους υπόλοιπους ότι πρέπει να δίνουμε τις ευκαιρίες ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα. Τους αποτρέπουμε να το βλέπουνε σαν οικονομικό όφελος. Είμαι αντίθετος και δεν συμφωνώ όσα γίνονται σε υπόλοιπες ομάδες σε Α’ και Β’ Κατηγορία. Όλα τα σωματεία μπορούν να σταθούν έχοντας ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο».

Ο προπονητής Κώστας Τσουκαλάς, ο οποίος είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στους ποδοσφαιριστές του για τον αυθορμητισμό του αλλά και την αγάπη για τον αθλητισμό δήλωσε «Ήταν, είναι και θα είναι σκοπός μας να ευχαριστιούνται τα παιδιά το ποδόσφαιρο. Και εμείς θα γινόμαστε αρωγοί των παιδιών να σηκωθούν από τον καναπέ, να κατεβούν από τα μηχανάκια και να σταματήσουν ότι άλλο επικίνδυνο κάνουν και να έρθουν να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο».



πηγή: imerazante.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου